LCHF-mums

Pannkaka
1 st
 
1 ägg
1 dl grädde/mjölk
0,5 msk fiberhusk
1 krm salt
Vaniljpulver
1 msk smält smör
 
 
Vispa ihop allt och låt stå och svälla 5 min. Stek och servera med bär, grädde och eventuellt Stevia som sötning
 
 
 
Mjukt bröd
1 limpa
 
200 g krossat linfrö
50 g sesamfrö
100 g solroskärnor
50 g kruskakli
2 tsk bakpulver
1,5 msk brödkrydda
1 msk salt
 
50 g smält smör
1 dl creme fraiche
250 g Keso
6 st ägg
 
Blanda ihop alla torra ingredienser i en bunke och rör sedan ner det resterande. Häll i en brödform som antingen är smord eller med bakplåtspapper. Grädda på 175-200 grader i ca 40 minuter.