Lilllördag och snart helg..

God kväll!

Skrev inget inlägg igår. Va för upptagen helt enkelt ;)
Dagen började med att jag var på Riverside strax innan 9 för att gå på kursdagen min chef bokat in mig på. När klockan hade blivit 9 så fick jag gå och fråga varför ingen var där (satt å väntade utanför eftersom dörren till salen var stängd) och jag fick höra att dom redan börjat. Great! Jag som redan tycker allt är pinsamt får knacka på dörren och ursäkta mig att jag är sen eftersom min chef sagt fel tid till mig. Jo, det va ingen fara alls för va "bara" ½ timma sen men ingen bra start direkt. Men det va faktsikt intressant, om än liiite segt å mycket på samma gång. men det gick an med fikapauser å god lunch in imellan. Det värsta var bara att salen var så kall att att pingvinerna trivdes... typ, =P Men gjorde ett prov på slutet och kunde gå därifrån strax efter 16.00.

Resten av dagen och kvällen blev till att städa och fixa i lägenheten. Fint blev det!

Imorse började jag 7 (!!!!!!!!!!), sådär kul att cykla när det är typ frost ute. Men måste man så måste man. Det positiva med att börja 7 är att man slutar redan vid 15. Skönt! Så när jag slutat åkte jag hem och har haft Emma å Nelvin här sen dess. De ska strax åka hem för Emma ska ha filmkväll hos sig om en stund. Dom har ju sånt där lov ni vet  =) Fusk..

Blir väl att städa det sista ikväll och mysa lite själv. Är ganska seg efter en sån tidig uppgång.

Imorgon är det redan torsdag och förhoppningsvis får jag sällskap då. Börjar bli något tråkigt att bo ensam nu. Det har det vart hela tiden men nu när det är så mörkt blir det ännu mer ensamt..... Hoppas hoppas han får jobbet!

Nu ska jag fortätta göra fint! Men kommer lite blondinskämt här nere, för att lätta upp stämingen ;)


Puss puss!


**


Det var två blondiner och två brunetter. Blondinerna diskuterade möjligheterna att flyga till solen och då kom brunetterna och sa:
- Hallå? Flyga till solen, det går ju inte. Det är för varmt. Då sa blondinerna:
- Men åh vad trög du är! Vi flyger ju på natten.



 
**

Hur bröt blondinen benet när hon krattade löv?


Svar: Hon ramlade ner från trädet!


**

En blondin hade felaktigt satt sig i 1:a klass på planet till Mallorca. Flygvärdinnan försökte förgäves få henne att flytta sig, men hon vägrade. Flygvärdinnan bad stewarden att säga åt blondinen, men det slutade med samma resultat. Stewarden och flygvärdinnan bad då kaptenen att säga åt blondinen att flytta sig, varefter kaptenen går fram och viskar något i blondinens öra. Sekunden efter rusar blondinen och sätter sig längst bak i flygplanet.
- Hur gjorde du? Vad sa du till henne? undrade de båda.
- Jag sa bara att 1:a klass inte gick till Mallorca!



**

En brunett och en blondin var ute och promenerade när brunetten plötsligt utbrister:
- Åhhh, titta en död fågel!
Varvid blondinen stannar och stirrar upp i luften.







OBS! Gäller INTE mig.. ^^





http://www.youtube.com/watch?v=lzxn2FLAens

Fin låt..