Vad är problemet?

Det verkar som om min kropp inte vill att jag ska må bra just nu. Idag när jag gick och handlade med Taina började det sticka nåt hemskt bak i nacken och efter några minuter började det göra ont. detta har nu utvecklats till nån slags nackspärr och kan inte vrida huvudet åt höger. Perfekt! Ska lägga en varm vetekudde på det onda sen och hoppas det blir bra tills imorgon.

Annars har dagen vart bra. Shoppingturen gick fint, jag hittade det jag skulle + ett par skor (på rean dessutom). Vi åt lunch och mös till 15 nångång då vi åkte hem. En timme senare var jag hos tandläkaren där tänderna såg bra ut, tills de såg rötgenbilderna där tydligen något såg "skumt ut" under en fyllning jag gjorde för många herrans år sen. Fick därför en ny tid på onsdag då de ska borra bort fyllningen och kolla under. Najs! Jag som aldrig har haft nåt problem med tänderna.. Ja ja, var ju inget allvarligt men jobbigt att få gå 2 gånger.

Efter det cyklade jag hem å gjorde mig lite kalasfin inför broderns kalas. Var där tills 21 tiden nånting. Mycket folk och god tårta. Ett riktigt trevligt kalas helt enkelt!

André är inte hemma då han är ute och kör med sin nya älskling, motocykeln. Det är kul att se hur han lyser upp när han nu har en egen, så länge som han har letat. =)



Taina fixad av mig innan vi åkte till Överby



Min morsdagspresent, en trädgårdsgris


Kalaslooken. Ser man att det börjar bli varmt eller? Fräknarna bara ploppar upp från ingenstans. Klänningen är köpt idag på Gina Tricot för 199:-


Första gången i livet jag har gladiatorsandaler. Köpte dom när jag var i Ullared och har sparat dom till en varm dag, som denna


André fotade på kalaset


Födelsedagsbarnet och Anders är upptagna med den fantastiska Iphonen


Farfar och farmor matchade varandra med randigt. Cute!


Det bjöds på munkar


Mormor och älskling


Fina mormor


Björn och André


De nya skorna. Deichmann för 149:- på rea


Gillar det snygga mönstret i sulan