Hemkommen..

Just hemkommen ifrån Stockholm. Därför som bloggen inte blivit uppdaterat på ett par dagar. Men nu är jag hemma igen. Är dock väldigt trött efter lång tågresa så blir inte så mkt information ikväll..

Men återkommer förmodligen imorgon!

Puss å god natt!

image11
 

Parteeeey....

Ohhhh, nu är man lite seg får jag säga..=P Ska börja med att berätta om gårdagen. Var på stan en sväng med Nelvin och senare kom min mamma och hämtade honom. Var lite konstigt att vara själv, har haft lillen i nästan 3 dar så var lite ovant att kunna sitta still och inte behöva springa som en dåre å kolla vad han gör. Men men, var skönt att kunna göra saker ostört igen..

Jag gjorde mig iordning och gick till Elinore vid 18-19. Var där å drack lite cider innan vi gick ner på stan. Sen satt vi i ett av tälten där hela kvällen. Bra coverband, så blev lite allsång där. Malin var oxå med en stund där, wee. Men hade iaf superkul! Tack tack flickorna för en supernajs kväll iaf!

Somnade lite sent som vanligt, så idag är det lite segt här. Men man kommer snart igång igen för ikväll är det den stora festar-kvällen.. oj oj oj! Ska väl träffa min lilla parypingla sen nångång oxå.. Mycket nu.. ^^

Ska väl försöka gör något givande en stund nu..

Ciao

Härliga fredag!Will you be there
As I grow cold
Will you be there when I'm falling down
Will you be there

God morgon! Nu var äntligen helgen här! Sitter här å tar en kaffe, och Nelvin äter kaka.. ;) Han har vart uppe och busat sen kl 9 imorse. Men moster var inte lika pigg utan låg å drog sig till 10.30. Man har ju semester trorts allt.

Igår var jag och Nelvin hemma hela kvällen och myste. Men blev ganska sent i säng ändå så man är inte den hurtigaste just nu. Men solen (jo det är sant) lyser så där åker ju humöret en bra bit upp bara där =P Vi ska ta å ordna iordning oss här och ta en sväng till stan och handla lite saker till ikväll. För ikväll är det fest! Mamma kommer och hämtar Nelvin i eftermiddag å sen är det väl förfest som gäller. Weeee kul!

Men en dusch å sen ut å ta vara på det fina vädret blir planen för nu då...

Ha en underbar fredag!! ( kanske ses ikväll, ;P ) Pussar från mig..