Iväg för att fira brorsan

Första jobbdagen för veckan har flytit på bra. Efter jobbet tog jag och Victor supercyklarna och körde en runda runt Bjursjön. Det var helt underbart väder idag, tyvärr är det mulet nu men jag är nöjd så länge vi slipper regnet som plågat oss många dagar nu.

Är nyduschad och ska slänga på mig nåt tjusigt innan mamma kommer och hämtar mig till kalaset. Tårtan står färdig i kylen och nu hoppas vi bara att den smakar gott!


Davids födelsedag för ett antal år sen =D

Go kväll!

Varför flyger alltid de lediga timmarna iväg? Får iof sig skylla mig själv när jag sover bort halva dagen men ändå! Nu ska jag slå mig ner i soffan framför Nitti Leaks och påbörja ett projekt. Har egentligen två saker på gång då jag har en tårtbotten nybakad i köket. Bror fyller år imorgon och på inbjudan (meddelande på Facebook, det nya sättet att kontakta folk) stod det lite diskret "Sara, du skulle kunna få göra nån enkel tårta eller liknande ifall du har tänkt ge mig nåt". Haha, gulligt! Så en tårta blir det såklart då jag tycker det är så kul. Det blir en ljus botten med geléhallonfluff och mjölkchokladmousse med daim. Ny kombination som jag hoppas blir lyckad.


Nu ska jag bege mig mot tv:n och önskar er en fortsatt trevlig kväll!
Jag och bror för ca 6-7 år sen =)

Underbar kvällssol på svärföräldrarnas alt...

img_9056 (MMS)

Underbar kvällssol på svärföräldrarnas altan! Min lediga dag har gått så fort, främst antagligen för jag sov så himla länge. Efter det har jag bara hunnit handla och träna i princip. För en timma sen kom vi hit för att fira Victors pappa som fyller  år och nu ska det bli kaffe och glasstårta. Det är så underbart varmt och gott i solen här så kommer aldrig vilja gå in igen :)