Hoppsan

Inser att det är fredag imorgon och jag som tyckte det var måndag typ igår. Denna veckan är den som jag är mest ledig men om jag kikar runt hur det ser ut i min lägenhet så fattar jag att det inte var så ledigt. Måndag och Ullared gick såklart fort och hade ju besök av Nelvin på kvällen också. Tisdagen blev en riktig heldag med lillprinsen, vi åkte mot Göteborg runt 11 på förmiddagen och var inte hemma fören 9 timmar senare. Nelvin ville aldrig gå ifrån Universeum så hann inte med så mycket mer men han var nöjd och det är huvudsaken. Mina två första lediga dagar var väldigt trevliga men jag befann mig även på två av de platserna man helst ska undvika när skolorna har lov =) Väldgt mycket folk och barn i x antal timmar gör att man blir ganska trött.
Igår var det ytterligare ett 10 timmars pass för att sedan direkt hem och nästan stressa ihop en tårta plus förbereda till två andra. Var klar runt midnatt och somnade inte fören närmare 1, inte så kul imorse när klockan ringde 05.10.
Skyndade mig hem efters jobbet även idag för att ta emot veckans första tårtkund och sedan få ihop tårta nummer två och tre.
Var klar strax efter 20 och då var jag så fruktansvärt trött så la mig och sov 20 minuter för att orka se Hela Sverige bakar.
Tårtorna är klara men köket är långt ifrån iordning. Får göra ett snabbt röj sedan och försöka att prioritera sömn inatt. Efter imorgon är jag ju ledig helgen så får ta tag i resterande kaos då. Har en fjärde tårta som ska fixas på lördag också men kommer ha lite mer tid att förbereda så det känns inte stressigt.
 
Har såklart massa bilder från Universeum som jag hoppas kunna lägga ut i helgen.
 
Trevlig Halloween förresten! Första året på länge som jag inte ska ha/gå på Halloweenfest, men det känns lite skönt också för har som sagt inte haft så mycket tid att tänka på kostymer och liknande. Får hålla till godo med de tidigare årens bilder...
 
 
 
 
 

I väntan på stormen

Det skulle ju visst vara storm just nu. Hela dagen har det enda man hört på radion vart hur en klass 3 varning utfärdats och man ska ta bort lösa föremål från trädgården. Jag förväntade mig ett kaos med träd som flög runt men har fortfarande bara vart regn och lite blåst som de senaste veckorna. För att hinna hem innan "stormen" så åkte vi klockan 7 imorse. Det var jag, syster, mamma och Nelvin som med Budapestbakelser och kaffetermos begav oss nedåt.
Mina misstankar besannades där nere, galet med folk pga höstlov och löning. Ändå gjorde vi våran snabbaste runda hittills och stod vid kassorna ca 4 timmar senare. Helt fullpackat var det i bilen trots att vi alla handlade mindre än vi brukar. Väldigt nöjd med det jag fick iallfall för hittade allt på min lista.

När jag kom hem körde jag fort ner till Willys för att handla och hämta ut min nya iPhone. Sedan sökte jag skydd i lägenheten eftersom jag fortfarande trodde det skulle bli orkan. En liten stund senare kom Nelvin hit, han ska sova här eftersom han har lov och vi ska spendera morgondagen tillsammans. Han har suttit framför sitt spel hela kvällen och jag har pysslat med telefonen. Håller på att föra över allt till datorn så jag kan få med allt till min nya vita skönhet. Tar ett tag med alla bilder jag har men ska nog få ordning på det tillslut =)
 
Så fort det är klart blir det sängen för att orka med en massa bus på Universeum imorgon.
 
 
 
 
 

Söndag kvar

Ja, då var det bara en dag kvar av denna veckan som har känts en aning längre pga att jag jobbade måndagen. Ska bli skönt att få morgondagen överstökad och börja en ny vecka, en ny vecka med vintertid. Det var tur att Aftonbladet-appen påminde mig om att klockan ska ställas tillbaksinatt för annars skulle jag kanske vara på jobbet en timme tidigare, och det vill man ju inte! =) En timme mer sömn välkomnas verkligen!
På måndag blir det Ullared igen med mams, syster och Nelle. Ska bli kul att få shoppa lite, har vart väldigt återhållsam med den varan i oktober. Kanske kan hitta nåt fint litet julpynt och det piggar ju alltid upp!

På kvällen kommer Nelle och sover över hos mig då han har lov och jag är ledig även på tisdag. Då ska vi två ha en riktig mysdag, var väldigt längesen. Tänkte åka ner till Göteborg, kanske gå på Universeum eller Naturhistoriska och bara ha en riktig bus-dag.
 
Så längtar som sagt till dess men får först ta igenom mig söndagen. Ska strax krypa ner, kudden är min vän!