Nu ska denna sova!

Nej, idag blev det inge vidare rolig blogg. Jag ska ta och lägga mig nu för imorgon är det upp halv 7 som gäller. Ska förutom jobb försöka hinna klämma in tårtbak, promenad med Malin och planering inför Halloween-tilltugg. Har lite att pyssla med så sömn behövs! God natt på er mina käraste, ses imorgon pigga och glada!
 
 
Solnedgång från i söndags

Trött i huvudet.nu

Hej hej!
Kom precis hem från jobbet nu rots att jag borde ha vart hemma för lver en timme sen. Oplanerad övertid och nu är jag trött i huvudet. Sista timmen satt ungefär 10 mäniskor med varsin gitarr och spelade olika melodier i var sitt hörn, samtidigt. Dessutom har jag idag vart hos revisorn två timmar och lärt mig ett nytt faktureringsprogram så mitt huvud är trött av siffror och koder. Nu är jag iallafall äntligen hemma och ska slänga mig i soffan med en kopp the och kika på dagens avsnitt av "Bonde söker fru".
 
Hörs förhoppningsvis efteråt!

Den mystiska toppen

Ni som hänger med mig ganska ofta kommer kanske ihåg att jag för ett tag sen sa att jag hade haft ett mystisk statistik-rekord. Jag hade ingen aning om varför men misstänkte att någon, nånstans hade skrivit om mig. Jodå, bara för någon vecka sen frågade mamma om jag hade sett att en annan tjej med bakblogg hade skrivit om mig. Det hade jag inte då jag under flytt och allt annat inte har hunnit kolla på alla mina favoritbloggar. Jag skrev till henne för längesen då hon hade ett inlägg om inspiration. Jag skickade några bilder på mian tårtor och lite senare hade hon tydligen skrivit en inlägg om mig och därav alla nya läsare =) Några har nog stannat kvar för har lite fler än innan. Nu har jag ju tyvärr vart lite tråkig på tårtfronten det senaste och de jag gjort sen jag flyttade har inte vart mina bästa.
 
Nu till helgen ska jag göra en tårta till min kära mormor så ska leta lite inspiration, och då ska jag först ta en kik in till fantastiskt duktiga Ulrika som gav mig extra läsare via sin blogg Bakverk och fikastunder.
 
 
 
Sugen på att göra något stilrent till helgen, som denna jag gjorde till mitt 26 års kalas