Nymålat

Nu är mitt sovrum äntligen rollat en gång med grundfärg. Imorgon ska den riktiga på. Men redan nu ser rummet mycket ljusare och frächare ut. Det blir nog jättebra tillslut men nu får det bli en dusch och försöka få bort alla vita färgprickar jag har på mig. Imorgon är det jobba från 06.00 som gäller och min kropp är trött efter en dag med mycket arbete..

Sov så gott så hörs vi imorgon!

I målartagen

Hej!
Har haft fullt upp idag (också) som ni kanske märker. Sov ganska länge då jag var uppe och kikade på Oscarsgalan inatt. Somnade tyvärr innan själva galan började men fick se en del fina klänningar på röda mattan iaf..

Idag har jag ägnat tiden åt min lägenhet. Jag har spacklat, slipat och börjat måla. Har gått med penseln och målat runt alla lister, kanter och vägguttag. Förhoppningsvis blir det rollat i sovrummet redan ikväll så jag kan ta en andra strykning imorgon. Då är det faktiskt inte så mycket kvar i sovrummet. Ska sedan köpa en garderob så mina kläder inte behöver ligga i flyttlådor. Hoppas att jag får klart vardagsrummet snabbt också så jag kan få piffa och inreda sen, det är ju det roligaste =)

Ska försöka hinna lägga upp bilderna från kalaset igår också.Socker i present

Här är presenterna som syster med familj ska få. Det mesta är gjort av socker =)


2 ljuslyktor, en skål med mjölkchokladpannacotta (specialbeställt av Åke) och ett fat med syltbrysselkexTill syster har jag gjort Silviamuffins som är en av hennes favoriterOch Nelvin ska få sin efterlängtade Batmantårta