LCHF-mums

Pannkaka
1 st
 
1 ägg
1 dl grädde/mjölk
0,5 msk fiberhusk
1 krm salt
Vaniljpulver
1 msk smält smör
 
 
Vispa ihop allt och låt stå och svälla 5 min. Stek och servera med bär, grädde och eventuellt Stevia som sötning
 
 
 
Mjukt bröd
1 limpa
 
200 g krossat linfrö
50 g sesamfrö
100 g solroskärnor
50 g kruskakli
2 tsk bakpulver
1,5 msk brödkrydda
1 msk salt
 
50 g smält smör
1 dl creme fraiche
250 g Keso
6 st ägg
 
Blanda ihop alla torra ingredienser i en bunke och rör sedan ner det resterande. Häll i en brödform som antingen är smord eller med bakplåtspapper. Grädda på 175-200 grader i ca 40 minuter.
 

Kaffe kaffe kaffe

Har haft en väldigt trevlig eftermiddag med syster. Vi började att åka till Casa store i Trollhättan som alltid har öppet sin outlet på torsdagar. Jag hittade några småsaker men var ganska sparsam då jag ju vet hur lite plats jag har här hemma =)
Efteråt fortsatte vi till Överby där av en händelse även Björn och Anders var. Tillsammans tog vi en fika och umgicks lite. Hann få i mig två koppar kaffe och på hemvägen blev det en ta-med-kaffe från McD också.. Har alltså fått i mig hela dagsransonen på ett par timmar.
Var hemma strax innan 20 och kände att jag behövde något mer än vätska i magen så gjorde mig en LCHF-pannkaka och mumsade på framför tv:n.
Har nu det senaste suttit och raderat flera hundra skräpmail och packat in saker som jag sålt via Tradera och ska skickas imorgon.
Känner mig ganska speedad fortfarande av allt kaffe men hoppas jag kan somna i vettig tid (det kunde jag inte inatt ska jag säga) för börjar 7 imorgon...
 
 
Från telefånen

Systermys <3<3

Goddagens!
Kom ifrån jobbet klockan 13 idag och körde raka vägen till gymmet. Misstänker att min överkropp kommer vilja slå mig imorgon pga lite träningsvärk =) Nu har jag snabbt fräschat till mig. Tidigare idag fick jag nämligen frågan av min syster om vi skulle hitta på något i eftermiddag. Självklart! Får passa på nu för snart börjar hon jobba som vanligt igen och är inte ledig samtidigt som mig så ofta :/
Så  jag ska hämta henne så fort jag fått i mig äggen och Keson. Vi ska ta en tur med bilen och det blir garanterat mysigt!
 
Hörs senare ikväll ni kära!