Marstrand 2014

Trots att min systemkamera används avsevärt mindre nu än jag brukar (har tyvärr inte tiden) så släpar jag allt med den vid vissa tillfällen. Första gången på semestern var när jag och Patrik var på Marstrand förra veckan. Det är en hel del från Carlstens fästning men också några fran de otroligt mysiga gamla gatorna..
 
 
 

Semsterfirare

Hello!
Nu har snart tre av mina fyr veckor semster passerat, och det i en rasande fart. Tänkte att jag skulle ha några lediga dagar hemma men förutom första veckan då Patrik inte hade börjat sin semster så har vi hittat på saker varje dag. Även om det kan var skönt att bara vara hemma och vila så är det såhär jag vill ha det, utflykter och träffa människor!
 
Idag är jag hemma i Uddevalla och ska spendera två nätter utan Patrik, lite tomt då vi spenderat varje dag tillsammans hittils en längre tid men bra ändå med en dag då jag ska försöka komma kapp med en del saker.
 
 
 
 
Förra veckan började vi i Göteborg med bio och allmänt mys. På tisdagen åkte vi båda till Uddevalla, jag i bil och Patrik tog sin motocykel för att göra sin uppköring. Han klarade det och har därmed sitt efterlängtade MC kort. På kvällen tog vi och körde upp till Värmland och jag fick se Sunne där han kommer ifrån och träffa hela familjen.

Vi hade ett par rikitgt härliga dagar med underbart väder, båttur, minigolf och ljumma kvällar..
 
 
På vägen hem åkte vi förbi Karlstad och tog en god sushilunch
 
 
Vi stannade i Uddevalla en dag då vi pysslade med lite allt möjligt och på kvällen hade vi min syster och Sophia här på kvällen då vi grillade och kollade semifinalen av fotbollen
 
 
Från söndag till tisdag var vi uppe i Dalsland och hälsade på mamma och Björn. Vi gjorde utflykter, åkte fyrhjuling, plockade hallon och hjälpte till med att bygga garage =)
 
 
På tisdag eftermiddag lämnade vi Dalsland, gjorde ett stopp i Uddevalla för att packa om och körde ner till Göteborg. Vi tog faktiskt en lugn kväll med film i soffan den kvällen för omväxlings skull.
 
I går spenderade vi största delen av dagen med att vara på Liseberg tillsammans med Patriks största syster och hennes familj. På kvällen tog vi två och gick på stan för lite mat och ett par drinkar
 
 
Denna dagen har förflutit ungefär som igår, på Liseberg. Vi var där mellan 13-20 ungefär, men idag med pappa, Emma, Nelle och Åke. Vi har haft det riktigt mysigt och härligt väder..
 
 
Har varit hemma i några timmar nu och ska strax sova. Ska passa på att sträcka ut mig över hela sängen nu när jag har den helt för mig själv ;)
 
 

Några dagar i Göteborg

Hejsan!
Är för tillfället i Göteborg och har det trevligt. I lördags kväll var det fest för Elli som fyllde år så vi grillade i hennes trädgår och avslutade med en tur till Mortens. Mycket dans och en väldigt varm kväll blev det, välbehövligt då det var längesen jag var ute och dansade. I söndags var det dock väldig segt och jag skulle ner till Göteborg, men var inte nere så tidigt som tänkt men kom på eftermiddagen och hade en lugn kväll med film resten av dagen.
 
Igår var vi lite mer aktiva då vi var ute på stan och grejade hela dagen och på kvällen tog vi en räkmacka på Heaven 23 innan vi såg en bio på Bergakungen. Det blev 22 Jump street som var galet rolig, skattade så jag kiknade =)
 
Idag har vi vaknat upp till sol och ska ta en dusch och så innan vi beger oss till Marsstrand för lite äventyr.