Sommarland bildbomb

Somnade som en stock i soffan förut, hade nog kunnat sova tills imorgon men tvingade mig upp. Har precis gått igenom alla bilder från Skara sommarland från i lördags. Det blev en hel del tillslut så här kommer nu en härlig bildbomd från vår varma dag..
 
 

En stunds vila

Tjohej!
Idag är det en tröttis ni har här. I semestertider så ändra schemat lite så har idag inte haft mitt vanliga pass utan 6-14, som blev till 15. Efteråt gymmet och nu är jag duschad och väldigt trött. Ska ta mig en sallad och lägga mig i soffan, skulle nog behöva sova en timme eller nåt för att få tillbaks lite energi.
 
Hörs lite senare! =)
 
 

Dygnet i Oslo

Jag var ju i Oslo söndag till måndag och här kommer nu en massa bilder både från systemkameran och mobilen för att visa allt roligt jag gjorde.
 
 
Kom till Oslo strax innan 14 på eftermiddagen och mötte upp Patrik innan vi åkte och checkade in på ett hotell i centrum
 
 
Sedan begav vi oss ut på stan för att äta något lätt och hamnade på Fridays där det såklart avnjöts en Ceasarsallad! ;P Efteråt blev det en liten promenad runt i Oslo, bland annat till Akershus fästning
 
 
Inför kvällen var det dags att fräscha till sig för att äta middag på stan. Vi åt på Lofoten som ligger på Aker brygge och där Patrik för tillfället jobbar.
 
 
Först var det champagne i baren medan vi väntade på bordet. Till middag åt vi skaldjursplatå av det gigantiska slaget. Jag tror vi tuggade på skaldjur oavbrutet i 1,5 timma! Det var ostron, hummer, blåmusslor, kräftor, färska räkor, rökta räkor och krabba. Vi kämpade oss nästan hela vägen, fick bli några musslor kvar för sedan var skaldjurskvoten full för några veckor framöver. Det blev dock dessert ändå, men den fick också lämnas lite. Helt sjukt mycket mat men sååååå gott! Underbar middag verkligen och fin utsikt precis på bryggan. Avslutade kvällen med ett par cider i en mysig utomhusbar.
 
 

Måndagen började med utcheckning och sedan tog vi frukost på ett café i solen istället för på hotellet
 
 
Efter frukosten och fram till att jag åkte hem blev det ytterligare promenad i stan. Vi åkte även till Vigelandsparken som var intressant. Mycket stor park och mycket konst, en aning läskig konst får jag säga :S Avslutade det fantastiska dygnet med glass på parkens café..
 
Stannade till på Nordby och hälsa på syster som jobbade. Råkade även bli lite shopping när jag ändå var inne i butiken (hon är butikschef på New Yorker) ;)