Bröllopsdag

Ja, alltså inte min utan idag ska vi gå på bröllop. Det är fakstiskt mitt allra första någonsn och det ska bli superkul! Vi ska åka runt 14.00, det tar en stund att åka. Det ska vara nere i Tjolöholm och festen ska vara på ett slott! Spännande!

En annan fantastisk sak som hänt är att André blev farbror igår! Han största bror fick en liten son.. Och fast André har fler syskon än de flesta så är detta hans första syskonbarn och därför extra speciellt. Vi ska ner till GBG och hälsa på lillen nästa vecka.... kul! Grattis till alla inblandade!

Nu har min käre sambo just kommit in genom dörren. Han har sålt sin motocykel nu på morgonen. Och jag har varken bett eller tvingat honom... det var på hans initiativ faktiskt. Vet inte om han ska köpa en ny eller om han ska lägga pengarna på annat. Kanske en lägenhet... Ja ja, vi får se!

Nu ska jag ordna klart här hemma så man kan koncentrera sig på att göra iordning sig senare.


Puss
Snart läggdags

 
Nu har jag kollat på Bridget som har underhållit mig medan jag surfat runt här ett tag. Jag har mest hållt till på styleroom.se. Sen vi var på visningen på den första lägeheten så har det här med flytt fastnat hos mig. Har tittat på inredning varje dag nu och jag hoppas vi hittar en lägenhet så jag kan få utlopp för alla ideér jag har i huvudet nu...


Jag längtar verkligen tills man får en nytt fräscht hem med många lådor att gömma sakerna i. Ordning och reda, det gillar Sara!

Jag funderar även på att göra väggord eller väggmålning. Det är mycket snyggt. Fast man kanske inte måste ha en hel novell... Men jag tror det blir nån typ av väggdekoration..

Ord - Välkommen (per)Talesätt - Av längtan till dig (per)
Talesätt - Dröm om...(per)Citat - Carpe diem (amb)Ja det tåls att tänka på. Men jag har ju tid eftersom vi ju inte har nånstans att flytta än ^^Fast nu börjar mina ögon snart gå i kors av alla möbler och tapeter jag kollat på.. Så tänkte lägga mig så jag inte försover mig imorgon oxå, det vore illa! ;) Fast om jag bara ställer klockan ska det nog gå bra..


God natt!

Sambo på rymmen!

God torsdag!

Igår när jag la mig var jag antagligen ganska så trött eftersom jag glämde sätta på alarmet. Så min väckarklocka var Elinore som ringde 10 min efter att jag börjat och frågade om jag var sugen på att jobba idag.. Hm, inte den bästa starten i världshistorien. Men jag var på jobbet efter 10 minuter.. Dagen gick ganska bra, även om min kropp och hjärna ibland inte hängde med helt. Jag skyller detta på min uppvakning ;) Ha ha.. fick jobba igen det jag sovit bort och var hemma strax efter halv 5.

Lägenheten är tom och kommer så vara tills imorgon kväll. Min kära sambo är på flykt i skogen. Vet nte riktigt vad han gör men det är nån teambuilding/konferens/hajk ute bland en massa träd. Det var även öl inblandat hörde jag när jag pratade med honom förut.. Ja ja, det kan ju vara skönt att vara själv några timmar.

Idag har jag pratat med en mäklare och på måndag ska vi kolla på en lägenhet. Hoppas, hoppas att det är vår!

Just nu har jag precis lagt i propplösare i alla avlopp. Inget man gör så ofta men det tar ju ingen tid alls så tänkte att jag tar alla samtidigt! Mycket husligt får jag säga! Nu ska jag ta en apelsin och kolla på en av min absoluta favoriter. Miss Bridget Jones. Jag blir alltid lika glad när jag ser på henne, man känner sig lite lite mer lyckad då... =)

 

Hihihihih!


 


Puss så länge!