Hej vänner!

Har varit frånvarande nästan hela veckan ser jag. Passar på att blogga lite nu på jobblunchrasten då det är knappt om tid annars :)
I tisdags var det som vanligt jobb, träning och tårtförbredelser. Onsdagen bjöd på ett 11 timmars arbetspass och resterande tiden tårtdekorering.
Igår hade jag en ledig dag men var uppe klockan 6 på morgonen för att åka till Ullared. Mamma, syster och jag åkte 06.30 och var hemma 12 timmar senare med fullpackad bil som vanligt. Lika trevligt som alltid när vi åker iväg. Tog emot en tårtkund på kvällen och packade upp det nya + städade tills det var dags att sova.
Nu är jag som sagt på jobbet men bara en dryg timma till. Efteråt ska jag handla och hämta Patrik vid tåget för att sedan ha ett fredagsmys som vi inte brukar få tillfälle för.
Jobbar ju helgen så blir skönt med en lugn kväll.
Ha det jättebra tills vi hörs igen

Dagarna i bilder


Vardag igen

Hejsan!
Nu är det vardag igen efter en skön helg. I lördags var jag hemma hela dagen och grejade med tårtbeställningar, var bara utanför dörren en gång när jag tog ett pass på gymmet men annars var det bara jobb.
Igår var det en riktig kalasdag då Emma, Åke och Nelvin firade sina födelsedagar och jag var där från typ 14.30 till sena kvällen.
 
Idag har det vart ganska skönt väder med grader nästan uppe vid 10. Elli sms:ade imorse och frågade om jag ville ta en tur på stan. Så mötte upp henne runt 11 och vi gick runt och kikade i affärer och drack kaffe. Jag var lite sparsam med att handla något för ska till Ullared på torsdag, wihooo!
 
Nu har jag landat hemma och fixat lite med pappersarbete och bakat tårtbottnar. Ska alldeles strax dra på mig träningskläderna och åka till gymmet.
 
 
 

Nyvaken

Hallå!
En liten uppdatering fran sängen här! Somnade runt 2 igår natt efter en helkväll+eftermiddag med tårtarbete. Första är klar men nu väntar två till. Ska sätta igång så snart som möjligt så jag kan ha en ledig lördagskväll.
Imorgon är det kalas för Nelvin+Emma+Åke men det är det enda som är planerat denna helg.
Först lite frukost framför tvn!