Grill kalas!


Har ju jobbat igår och idag. Igår efter jobbet så tog jag och älskling en tur på stan och sen på kvällen gick vi på bio. Jag hade överreskat han med att köpa biljetter till Indiana Jones.

image582

Den var ganska bra men kanske lite mycket slagsmål för mig men ändå..=) Den var slut vid 23 och sen var det bara raka vägen hem och sova.

Idag var det upp till jobbet igen. Slutade16 och vid 19 var vi uppe hos pappa för att fira min "låtsasbror" som fyllt 18 i början av maj. Vi grillade god mat och hade jättetervligt som alltid.

image583

Full fart vid grillen!

image584

Jag och min prins

image585

Min andra prins

Jag har precis kommit hem från kalaset nu men André åkte med syster och Daniel till Thn för det var nåt där ikväll. Så är själv just nu.. Men ska gå och lägga mig nu så jag orkar med sista jobbdagen på denna veckan..=)

Inte ensam längre


Det har vart en hektiskt dag med jobb mellan 7-15.. Massa folk!!

Efter jobbet var det träning och hem. Jag satt lite vid datorn och lagade mat innan jag gick till Elinore runt 19.30. Vi åt god mat, lite glass och kollade på en film. Det var inte nån jättebra handling men jag och Elli klarade oss bra genom att kolla på sådespelaren Matthew McConaughey..

image581


Sen runt 22 kom André och hämtade mig... Var så härligt att krama honom igen efter 2 dagar. Känns som evigheter! =) Men nu är jag glad igen och ska ta och krypa ner bredvid honom nu!

En diskig dag

Hejsan!

Idag började jag ju jobba kl 12 som alltid. Men var tvungen att gå upp redan 8.30 för hade tid hos naprapaten 9.30. Efter det så var jag hemma och grejade tills jag började jobba.

Resten av dagen har vart hel-tokig får jag säga! Jag har diskat i typ 5 timmar och sen sprungit runt resten. Så nu är jag väldigt glad att sitta hemma och ge mina trötta fötter en lugn stund. Känns extra bra eftersom min älskling kommer hem imorgon så när det bara denna natten jag ska klara av ;)
Fortfarande en av de bästa låtarna...
Och en annan gammal härlig låt...=)

 


Nu sitter jag och gäspar så ska nog hoppa ner i sängen ganska snart. Börjar 7 imorgon oxå *pust*

God natt!