En sen kväll igen

Även idag blev det en väldigt sen kväll. Har grejat med dekorationerna till helgens babyshowertårta så nu ligger jag faktiskt ganska bra till med det. Morgondagens tårta står klar i kylen, färdig att levereras. När det är gjort ska jag åka ner till Göteborg eftersom jag har en underbar ledig torsdag! Har lite roliga saker planerade och det ska bli skönt att släppa tårtor och jobb för en stund. Nu däremot är det väldigt hög tid för att sova!
 
Natti natti änglar!

Tröttis!

God kväll!
Har fortfarande inte kommit i säng. Efter jobb blev det träning och här har det ägnats åt tårtorna sedan jag kom hem. Har kommit ganska långt så det känns bra. Har ju sovmorgon imorgon så det gör inget om det blev lite sent. Men nu är jag verkligen jättetrött så det blir tyvärr inget roligare inlägg än såhär idag.
 
Natti natti!

Lite ovanlig måndag

Eftersom jag inte jobbat måndagar på många år så blev det plötsligt lite konstigt när jag gjorde det idag. Det känns som tisdag vilket är lite tråkigt då veckan blir längre, men jag får å andra sidan ledigt på torsdag. Att få ett avbrott mitt i min vanliga 6-dagar-i-sträck-vecka är välkommet!
 
Har i övrigt vart en väldigt bra måndag! Solen har skinit och det är otroligt vad det gör med humöret! Dessutom gick min bil igenom och är nu nybesiktigad, dags att säljas! Som grädde på moset var jag äntligen på gymmet efter jobbet, som jag längtat!
 
Nu har jag vart på affären och inhandlat massa bakingredienser. Insåg förut att jag har två tårtor denna veckan och ganska så lite tid. Därför är det bara att dra fram allt igen och börja sätta igång med dekorationer! Fast denna gången är det lite roligare än en Skylandersgubbe, nu ska det göras rosa tjejiga saker och massa gulligt till en babyshower. Det år sååå mycket mer min stil! ;) Bara att börja brygga kaffe!
 
 
Happy happy!