Mysig dag

Hej på er!
Denna måndagen har vart en skön och mysig en. Var på gymmet vid 12-tiden men efteråt har jag bara vart ledig. Mötte syster, Nelvin och pappa på stan för att äta en god lunch, blev thaimat. Efteråt tog jag och syster en runda på loppisen och kollade affärer i stan. Slappade sedan en en timme hemma hos pappa och var hemma här vid 19-tiden. Nu har jag slängt in ett par tårtbottnar i ugnen och ätit kycklingsallad. Laddar inför en härlig tv kväll då Dessertmästarna har premiär på 5:an om 10 minuter och direkt efter kommer Ensam mamma söker. Tänkte ta och greja lite samtidigt, kanske äntligen få upp lite gardiner =)
 
 
 

Premiär för mysklädsel

Superhärliga söndagskvällen är här. Lite småbränd efter dumma beslut på jobbet men annars bra. Körde ett bra pass på gymmet efteråt också så kroppen är väldigt mör och skön nu. Har ätit lite kycklingsallad och ska placera mig i soffan största delen av kvällen nu. Har premiärklätt mig i onepiecen och ska mysa ner mig med en filt. Ska dock betala räkningar och göra annat nödvändligt men åh vad härligt att det äntligen är söndag!
Kanske festar till det med en liten varm choklad också, fungerar faktiskt oväntat bra att göra den på Stevia.
 
 
 

Här är jag!

Tjoho!
Jag har dels haft mycket att göra och dels har jag faktiskt inte vetat vad jag ska blogga om, därför har det vart lite tyst här några dagar. Har som sagt haft fullt upp med veckans två tårtor och även varvat det med lite trevliga saker som kalas.
Jag har fortfarande inte nån klädsel på min soffgrupp och inga gardiner någonstans efter tvättracet i tisdags. Känns lite jobbigt men har bestämt mig för att vänta med det till måndag för är ledig och jobbar först på onsdag sen. Känner mig själv såpass väl att jag vet att börjar jag höststäda så kommer jag hålla på i lätt två dagar. Idag efter jobb och träning har jag faktiskt slappat och inte gjort något direkt vettigt. Nu tänkte jag snart ta och knyta mig för att orka med veckan sista dag. Hörs förhoppningsvis imorgon med nåt roligare blogginlägg!
 
 
 
Helgens verk