Mysteriet med den röda hatten

I söndags morse när jag gick ner för att gå till jobbet hittade jag en stor, röd, pirathatt i hallen. Förstod att det var någon som råkat komma med Victor hem efter krogen då den inte låg där kvällen innan. Problemet är bara att han inte vet varifrån den kom. Han tror att "han fick den på dansgolvet". Hur kan man glömma hur man fick på sig en superstor, illröd hatt? Jag antar att det var i samma stund som shotglasen åkte fram. Lite roligt är det iaf. Vi misstänker att det kan vart någon reklam för Captain Morgan´s då den liknar hans? Ledtrådar mottages tacksamt!


Canon RC-6

Testade för första gången min nya fjärrutlösare till kameran. Det är ju mycket enklare att ta självporträtt när man kan stå mer än en meter ifrån kameran. Får dock öva lite eftersom man måste hålla i fjärren utan att det syns. Det blev okej iallafall.Ingen bra bild på mig och absolut ingen bra bakgrund, men ändå!

Trötta shoppingfötter

Hej hej!

Kom hem för en stund sen. Har haft en väldigt mysig dag i Trollhättan. Först var vi inne i centrum, strosade omkring och åt lunch. Efter körde vi till Överby och gick i affärer och fikade. Det blev en hel del påsar och jag tror jag har fått en outfit till lördag. Köpte lite olika alternativ så ska testa och se vilket det blir.
Har bara diskat upp och vilat i soffan en stund. Ska ta och byta om till något varmare nu. Ska strax möta lite kompisar och hitta på något. Eftersom det ju är valborg blir det kanske en brasa och kanske en glass någonstans.