Det rullar på väldigt bra

Tjoho!
Denna veckan har gått fint med jobb tisdag till torsdag och kvällarna har ägnats åt modellerande framför Game of thrones.
Idag är jag ledig men såklart ett späckat schema ändå =) Har haft tvättdag, tagit emot en kund, handlat, svarat på mail och ska nu göra en tårta och fylla 3 nya tills imorgon. Det är en såndär dag då allt bara flyter på så bra och man får mycket gjort. Det mesta i livet rullar faktiskt på fint nu och framförallt företaget som går framåt med stora kliv. Det trodde jag verkligen inte för ett år sedan!
 
 
Veckan i Instagrambilder
 
 
 

Min påsk

Det har varit en riktigt underbar påskhelg med fantastiskt väder och mycket mys.
 
På påskafton vid lunch kom Patrik och några timmar enare hämtade vi upp Emma och Åke innan vi körde vidare utåt landet. Vi firade traditionellt ute hos mormor med släkten, mat och påskeld. Senare på kvällen åkte vi med hem till syster där vi avslutade med en rolig komedi.
 
Igår började vi med frukost på balkongen och diskuterade vad vi skulle göra med dagen. Emma som var på promenad kom förbi och solade sig en liten stund också inann vi åkte iväg. Med det soliga vädret bestämde vi för att köra mot kusten och hamnade på Smögen. Det var mycket folk och i princip alla butiker och restauranger var öppna. Gick och strosade, tog en fika och njöt. Påvägen hem stannade vi till och handlade lite grillkol och annat till kvällen. Så det blev grillpremiär med godaste maten och sedan en film.
 
Idag sov vi till 10 då det var dags att gå upp och ta emot en tårtkund. Jag körde Patrik till tåget runt 12 och passade på att handla lite samtidigt.
 
Nu ska jag sätta mig i solen på balkongen och planera inför veckan som är ganska hektiskt =)
 
 
 
 
Från iPhonen