Dunk, dunk

Klockan börjar närma sig midnatt, katten är matad, överkastet borttaget, trött i kropp och huvud- nu blir det sängen! Nu kommer det bli underbart gott att få krypa ner och sluta ögonon, gissar att det inte kommer ta så många minuter innan jag drömmer. Hoppas bara jag inte störs för mycket av dunket som verkar komma från en fest här i närheten. Fast jag kan ju sova med tv:n på en hel natt så det blir nog inga problem =)

En trädgård i Dalsland

Här kommer några bilder jag glömt lägga in. Jag tog dom i mammas trädgård när jag var där förra helgen. De är snabbt redigerade i Photoshop CS3. Det som är justerat är Levels, Brightness/Contrast och Burn tool.


Övergiven på Valborg

Jag och André har kollat på några avsnitt av True blood nu ikväll. Men nu har kära sambon gått ut på stan för att ta några öl med killkompisarna. Så här sitter jag med en skål fruktsallad helt för mig själv ;) Ska blogga lite och sen lägga mig (gärna tvärs över hela sängen bara för att jag kan) och somna till tv:n.. Kanske inte precis det jag tänkt mig på Valborg men ändå ganska skönt, och speciellt eftersom jag börjar jobba 7.30 imorgon. Blir nog lite händelserikare kväll imorgon då det kanske blir grillning om vädret tillåter, även bowling har det vart tal om.

Nu över till mina frukter och webb-tv...