Jobba ikapp-måndag

Hello!
I fredags var det fullt upp då jag först jobbade, handlade och sedan hem för att möta en kund. När det var hämtat och första omgången tvätt låg i maskinen  åkte jag ner till gymmet och körde en dryg timme. Resten av kvällen sprang jag nere i tvättstugan och varvade det med att göra en stor tårta och fylla två nya.
 
I helgen var jag ledig men nästan varje minut har vart planerad ändå. På lördagen skulle jag handla det sista inför kvällen, hämta upp rena tvätten, städa undan, ta emot en kund, göra tre tårtor och vara klar till 19.00 då jag skulle iväg på fest. Det var på håret men fick gjort det som hade högst prioritet och jag var klar när Emma och Åke kom och hämtade mig till festen. Vi var bjudna till Malin och Rasmus där det var en hel del folk och vi hade riktigt trevligt fram till strax innan midnatt då vi fortsatte på Mortens. Patrik kom direkt från jobbet och mötte oss på krogen.
 
Igår började dagen med att första kunden kom och hämtade sin tårta. Sedan var det några timmar då man seg i hela kroppen försökte få ihop sig själv och lägeheten i bra skick. Runt 15 kom Patrik hem efter träning med sitt kock-lag, han slocknade sen i soffan fram till 17 då Emma, Åke, Nelle, mamma och Björn kom på lite fika (födelsedagsfika då Patrik fyllde år på lördagen)
När de hade gått var det bara segt resten av kvällen. Soffläge och skräckfilm tills läggdags, som söndagar ska vara!
 
Idag däremot är det dags att ta tag i saker. Patrik åkte till Göteborg och jobb vid 11 och sedan dess har jag laddat inför dagens måsten. På listan står bland annat diska, vika in berget med tvätt, betala räkningar, planera veckans 5 tårtor, börja göra det sista på bokföringen och allmänt plock här hemma.
 
Har just druckit dagens första kopp kaffe och ska nu ta mig an sista disken!
 
 
 
Stora tårtan från i lördags
 
 
Jag passade på att få bort den fula utväxten i fredags också
 
 
Lördagskvällen
 
 
 
Den något lugnare söndagen
 
 
Min lilla födelsedagstårta till Patrik
 

Morgonkaffe vid lunch

Hello!
Nu sitter jag här igen och dricker första koppen kaffe när vanligt folk äter lunch.
Är ledig idag (vi renoverar golvet i restaurangen) så jag sov till 11. Nu försöker jag reda ut alla beställningar jag har framöver. Har verkligen tagit emot många bara de senaste dagarna. Denna och nästa vecka har jag totalt 10 beställningar så det är lite att stå i kan man säga =) Försöker planera så bra som möjligt så jag slipper stressa under min lediga helg då det ska bli lite fest och andra saker jag längtat efter.
 
 
Jag skämmer då bort er med dessa "jag och mitt kaffe"-bilder!
 

En tripp med bilden

Hello! Här är jag igen!
De senaste dagarna har rullat på med jobb, träning, tårtdekorationer och massa avsnitt av Pretty little liars.
 
Idag var jag ledig och passade på att ta bilen på en liten tripp upp till Strömstad. Spenderade några timmar på Nordby köpcenter där jag bland annat åt lunch med syster. Fick shoppat en hel del fynd också, riktigt nöjd!
Inget mer intressant har hänt ikväll utan kört på med tårtförberedelser. Det är så mitt liv ser ut just nu och inspirationen till bloggen går på sparlåga för tillfället.
 
Nu ska jag lägga mig och se ett till avsnitt av PLL innan det är dags att sova. Är beroende och har sett ca 75 avsnitt sedan jag började för typ en vecka sen. Är bara några få avsnitt kvar tills jag är framme där USA är. Kommer bli olidligt att behöva vänta på att få se vad som händer... Men men, idag behöver jag iallafall inte vänta mer än en minut.
 
Så ciao och god natt!