Sista Fjorddagen

Det är både tråkig och skönt att det är sista dagen på Fjordefstivalen idag. Skönt för att det ju faktiskt varit snart 4 dagar med utgång och sena nätter plus jobb. Men tråkigt eftersom det var himla roliga dagar. Igår var det ju fest här hemma och sedan gick vi till området. Jag hade faktiskt så himla kul! Det var längesen jag kunde slappna av så och bara ha roligt. Det regnade och min frisyr jag ansträngt mig så med blev helt kaos men det spelade ingen roll. Vi fick se både Drängarna och Nordman och drag var det. Vi sjöng och dansade i regnet.

Idag har vart en väldigt soft dag minst sagt. Legat i soffan hela dagen, tittat på tv och sovit en stund. Har laddat inför ikväll då vi ska avsluta med en toppenkväll. Ska till Malin om typ 1 timme och sedan ut på festivalen. Jag är peppad, får iaf försöka att bli det efter en dusch ;)


Här kommer bilder från gårdagen..


OutfitSåhär kul hade vi till Drängarna


På Nordman var det oxå röj


Ganska blöta. Jag och Malin fick dessutom en öl slängd över oss och nån krossade mitt plastglas med Smirnoff Ice i famnen på mig =)

Äntligen fredag!

Det är obeskrivligt skönt att det äntligen har blivit fredag eftermiddag. En kaotisk dag på jobbet är avklarad. Egentligen är jag jättetrött men får sova ut imorgon då jag är ledig istället =)

Igår var jag först på mysig middag hos Elli och Oscar. Emma och Nelvin var med också. Vi satt och tittade på roliga Youtube-klipp och senare på kvällen gick jag, Elli och Oscar ner på stan. Tyvärr ösregnade det ju och folket på festivalen var inte många. Blev därför bara en cider och sedan bestämde vi oss för att det fick vara nog. Det blev film för mig istället och samnade sent. Hemskt trött imorse men nu börjar det arta sig.

Har nu städat iordning och tänt ljus. Runt kl 19 kommer det gäster hit för lite förfest innan Fjorde. Mycket trevligt! Nu har jag bråttom för har både smink, hår och kläder kvar att göra...

Ha en underbar kväll!


Bilder från igår

Nu är det middag!

Nu är jag och syster iordninggjorda och ska dra oss till Elinore för middag. Det blev uppsatt, slarvig frisyr då vädret kommer förstöra ett plattat hår.


Puss mina kära!