Festivaldag nummer två

Tjo hejsan!
Idag är det lördag och en ganska späckad sådan, men bara med trevliga saker!
 
Tog en liten sovmorgon till 10.30, behöver vara pigg när Nause börjar spela klockan 01.30 inatt ;) Nu har jag druckit kaffe medan jag redigerat bilder, skrivit recept och fixat inlägg till Homemade-bloggen. Ena tårtan från helgen ligger uppe och den andra kommer lite senare. Nu ska jag gå in i köket och pyssla ihop en liten rosa tårta till imorgon och göra fyllningar tills måndagens. När allt "jobb" är klart så blir det festival och trevligheter hela kvällen/natten. Hunterstövlarna på och sedan kör vi! ;)
 
 
Gårdagens festival-look
 

Solid sound helg

Hejsan!
Det känns som att det är lördag idag eftersom jag aldrig är ledig på fredagar. Har hunnit med en hel del idag även om jag trodde att jag antagligen skulle sova bort halva dagen. Jag var uppe strax efter 9 och redan innan klockan slagit 12 hade jag tagit emot två nya tårtbeställningar till måndag respektive tisdag. Så min helt oplanerade vecka och lediga dagar fick plötsligt planer =)
 
Har idag fotograferat den stora tårtbeställningen som sedan hämtades vid 13. Nu har jag precis vart iväg och handlat lite ingredienser till fler tårtbottnar och hämtat upp en biljett till Solid sound-festivalen. Ikväll ska jag gå med min mams som också ville se Miss LI och The Sounds. Imorgon blir det festivalhäng med Karin och Andreas. Om bara regnet håller sig borta så kommer det bli riktigt härligt!
 
Men ska inte iväg fören till kvällen så nu ska det bakas en stund =)
 
 
Liten suddig förhandstitt på en av tårtorna som hämtades idag. Fler bilder kommer upp på Homemadebloggen imorgon
 

Jobbar inför helgen

Hej hej!
Inläggen kommer inte så tätt här nu för tiden. Idag är det fullt ös här hemma för att få klart min största beställning hittills till imorgon. Ca 60 bitar tårta ska ikväll dekoreras så har en del timmar framför mig i köket. Efter denna helgen har jag en hittills lugn vecka framför mig så kanske hinner kika in här lite oftare =)
 
 
Dessa fyra bottnarna ska förvandlas till två stooora våningstårtor