Så är helgen kommen..


Ännu en fredag med jobb 8-16. Det var jättemånga gäster och fullt upp hela tiden, men ändå kändes dagen så superlång. Trodde aldrig den skule ta slut.. men det gjorde den =)

Det som då är lite synd är att två dagar i rad nu har jag sett strålande solsken och skönt väder utanför och typ ½ timme innan jag slutar har det bara försvunnit. Så fick gå hem i tråkigt-blås-väder...

Gick på stan och kikade en stund innan jag traskade hem till min tomma lägenhet. Och har inte gjort nåt speciellt sen jag kom hem. Har dansat runt lite, kollat på tv och diskat typ. Kollar på let´s dance nu och ska snart krypa ner i sängen. Börjar 7 imorgon... det är då en konstigt tid att börja. Fattar inte att nån skulle vilja vara vaken då.. Så när man är påväg vissa morgonar, helt yrvaken och nästan vinglande av trötthet och ser folk som är ute och promenerar med gångstavar så blir jag mycket förvirrad. Kommer jag också bli sädär överdrivet käck, hurtig och pigg när jag blir äldre. jag har väldigt svårt att tro det med tanke att det tar 4 st OLIKA alarm för att jag ska dra mig upp... Det återstår väl att se.

Jag är i vilket fall väldigt trött nu, och har ingen att prata med här så kan lika gärna sova och försöka gå upp 5 minuter tidigare så man slipper stressa gärnet för att hinna i tid. Pust!

Ni ska förresten få bilder på mina sallader. Har ätit tonfisksallad både igår och idag.. Det gick snabbt, lätt och va mumsigt! Yey!

Och här är bilderna!

 Sallad igår -------->    Sallad idag         


Ha ha... intressesmurfarna antecknar! ^^


Nej kära folket.. det blir en låt och sen måste jag lägga mig.
Den är så fin och videon är så gullig..

God natt på er alla!

Pinsam soppdag!


Idag har jag lagat soppa... för idag är det torsdag =) Då gör man det.. oftast...typ...
Jo.. blev 8-16.30-jobb och sen var det pinsamma saker som gällde för mig, jag ska berätta..


Okej, jag skäms ofta för mycket och allt ^^ Och idag efter jobbet skulle jag handla mat då för var helt  tomt i mitt kylskåp! Så jag gick till Willy´s där det såklart var helt totalt fullt me folk. Men jag ställer mig i kö, och tar såklart fel så står där med bara 2 pers före i typ 10 minuter och inte ens 1 cm framåt. Så jag byter kö.. och där så ska det såklart krångla direkt jag kommer dit. Med bara 1  person framför tar det ytterligare 5 minuter innan det är min tur. Och detta pga att kassören har slagit in melonen på citron istället och kunden ska självklart fixa med kvitto å grejer för att få tillbax sina 4 kr eller vad det nu handalde om... ja ja.. Great!

Men tillslut och äntligen är det min tur..alla saker är på bandet... Då är mitt kontokort BORTA! Panik utbryter... Sliter i väskan och alla fickor som finns å tror att jag blivit rånad. Kassören och mannen bakom i kön påpekar att "ja, tjejer har så mycket olika saker i sina väskor".. kön är milslång bakåt och jag får börja plocka ner alla mina saker i korgen igen!!!!!!!!!!!!!! Åhh vad pinsamt!

Så jag börjar babbla om att jag ska gå hem å leta efter kortet och fixa pengar... som tur var hade jag en snäll kassör så han erbjuder sig att ställa min kundkorg i kylen tills jag kommer tillbaka med pengar. Så han går och ställer in den där och jag rusar (bokstavligt talat) ut...

Det värsta är ju att man själv står där och svär tyst åt alla som tar lång tid i kassan...och så gör man det själv! Åh vad jag skule bli irriterad om nån gjorde det när jag stod i kö.. pust!

Iaf så halvspringer jag mot lägenheten..och efter en bit kommer jag på vart jag lagt kortet. En lättnad men ännu mer pinsamt då eftersom det va mitt eget fel och ingen tjuvs... Men maten var jag ju tvungen att ha så går hem och hämtar kortet och går tillbax. Men tycker det är för jobbigt att gå till samma kille i kassan å erkänna att det är jag som är SÅÅ klantig å glömmer kortet,så springer halvgalen runt i butiken och letar personal som kan leta upp min kundkorg. Det var ett himla babbel och förklaringar till stackaren jag hittade ^^

Okej, jag tog en annan kassa (långt ifrån den jag tog första gången) och kom tillslut ut med min mat! Det var en riktigt pärs!

Så när jag kom hem var det tonfisksallad framför datorn för att lugna ner mig. Det tog ju nästan 1 timme att komma hem med 1 påse mat!


Men nu skriver jag om nåt annat.. får panik när jag tänker på det. Men nästa gång nån stoppar kassan ska jag ha detta i åtanke ;)


Kanske ska lägga in en liten låt här emellan för att komma i bättre stämning..Det blev stämning.. Och nu saknar jag min älskling. Det gör jag alltid iof sig men massa nu. Det som är bra är att han kanske flyttar lite tidigare än jag planerat. Det vore ju helt underbart för det har inte ens gått 1 vecka och vet inte hur det ska gå om jag ska få vänta 4 veckor till innan man får krama sin André igen...


image340Väntar på att han ska höra av sig.. jag pratade med honom vid 18 och då skulle han ha pokerkväll hos sig och sa att han skulle höra av sig när den va slut.. hm.. spelar man poker i 4 ½ timma? Hm.. kanske.. Ja ja.. han får ju njuta av killkompisarna nu för sen ska han stå ut med mig som tjatar resten av livet ^^ Ha ha!


Semesterschemat har börjat planeras nu på jobbet. Hoppas man får de veckorna man vill ha. Och vill verkligen komma iväg på en resa sen i höst. Har typ lovat André, Emma och Elinore resa.... hihi, blir många. Men kanske kan klämma ihop några och åka tillsammans ett gäng. Och sen har jag bestämt att jag ska åka med Elli på tjejresa oxå.. men kanse blir lite senare i år. Får se hur mycket tid och pengar man har sen. Men vill jättegärna!!


image341


Kollar på Kitchen nightmares...ha ha..Helt otroligt hur trögfattade vissa människor är!

Börjar bli trött nu så ska nog ta å lägga mig...

God natt!

Fullt-upp-onsdag!


Som alla andra onsdagar har jag massa att göra hela dan. Jobbade mellan 12-20 och sen direkt till dansen och full fart i 1 ½ timma. Så nu sitter jag nyduschad och och helt slut. Ska börja tidigt imorgon oxå så blir snart sängen. Ska lägga mig å kolla på The Girls of the Playboy mansion.. ha ha.. det är humor det!  ^^
image338image339


Nä nu blir det sängen!


Good night