Mitt 2011 Jan-feb

Nu när det bara är en dag kvar på 2011 tänkte jag sammanfatta mitt år i bilder. Får säga att det har vart ett riktigt bra år! Hoppas såklart att 2012 blir ännu bättre!
Januari hände det inte så mycket, var mest massa snö.Jag hade Cliff och Soya som blev vänner


Jag hade fest i lägenheten

Februari var en mer händelserik månad


Jag och Victor tog en dag på Universeum i Göteborg
Emma, Åke och Nelvin slog ihop sina födelsedagskalas till ett enda stort. Jag bakade en Batmantårta till Nelvin
Amelie och Karin kom till Uddevalla för en riktigt rolig utekväll
En heldag i Göteborg tog vi i mitten på februari. Vi åkte tåg ner, gick på museum, strosade i stan och avslutade med en middag på Hard Rock Café
En fest i huset blev det allt
Jag bakade cupcakes med fjärilar till Emmy som fyllde 20 år
Jag var väldigt blond och hade hårförlängning
Vi tog en promenad med kameran en fin dag och försökte oss på att göra några "coola" kort. Gick sådär..=)Samma dag fotade jag i pappas Paintballhall när laget hade träningTill alla hjärtans dag lagade jag en lite finare middagJag tog äntligen tag i projektet att måla om min lägenhet till vitt
Hinner faktiskt inte med fler månader nu för måste vara lite social. Jag och Victor ska kolla på film och äta glass. Nu är det bara två dagar kvar innan man ska "ta tag i sig själv" och börja äta ordentligt. Vi hörs imorgon på självaste nyårsafton!

Kram på er

Pannacotta i långa banor

Fick en riktigt skön sovmorgon och blev väckt av telefonen. Var postkodlotteriet som undrade om jag ville ha en till lott. Har nu ätit frukost och druckit en kopp kaffe framför tvn där Mat-Tina lagat nyårsmeny. Själv håller jag på med precis samma sak, det är desserten till imorgon som ska fixas idag. Just denna omgången på bilden är till en beställning men ska göra en precis likadan till oss. Det är chokladpannacotta i två lager. Ska servera med färska blåbär och ett knäckflarn. Ska även dekorera tårtan som ska lämnas idag. Men innan jag tar tag i det ska jag och Victor ta en powerwalk, är underbart fint väder ute!