Hektiska 12 timmar


Trevlig tisdag på er!

Nu har jag precis kommit hem.. har vart borta i 12 timmar sen jag gick till jobbet imorse. Slutade egentligen kl 16 men pga att det var dags att skriva fakturor så blev det övertid till 18.00. Sedan gick jag till gymmet 1 timma och nu är jag äntligen hemma!

Maten är i ugenen, helstekt kyckling och sötpotatis som kommer bli klara lagom till Idol. Ska duscha och fixa iordning allt för kvällen innan vi äter så jag bara kan slappna resten av tiden tills det är läggdags.. ;)

Puss

God natt!


Nu är denna lediga måndagen slut.. sen senaste inlägget har jag och André vart uppe hos min pappa. Jag har än en gång lekt frisör och fixat Tainas hår, denna gången med en brun färg (som täcker alla gråa hår, shhhhh) så att håret har en jämn färg istället för 38 olika nyanser. En annan dag i veckan ska vi bleka slingor oxå.. då blir det kanske ett kort på mästerverket .. =)

Efterom jag gick upp ganska tidigt imorse och har vart gansta aktiv med gym och promenader till stan så är jag trött och redo för sängen. Imorgon är det jobb kl 8 som gäller. Ser fram emot den lediga helgen jag har i slutet av veckan!

God natt på er alla!