Efterlyses: sömn

Hej mina kära. Har kollat klart på Idol och ligger nu i sängen och redigerar bilder. Tyvärr somnar jag nästan sittandes pga för lite sömn det senaste. Kommer därför inte bli nåt Rhodosinlägg idag. Imorgon ska jag jobba mellan 7.30-21 ungefär så som ni förstår kommer det inte finnas så jättemycket tid att blogga då heller. Tur att mobilbloggningen fungerar bra nu iallafall. Ska stänga av datorn och falla in i drömmarnas land, ska bli så otroligt skönt!
Natti natti på er!Orientering i grönsaksdisken

Hej på er fredagsmys-firare!
Pjuu! Nu är man trött, har storhandlat idag efter jobbet och vi var inte de enda med den tanken direkt. En stor kundvagn med mat kom med hem och nu är det fullt i kyl och frysar. En stor del var grönsaker för nästa vecka ska vi försöka rena våra kroppar från "sommarfusket". Bir förhoppningsvis frisk snart också så jag äntligen kan börja träna igen. Känner mig ganska så trött i kroppen kan man säga.
Nu vilar vi en stund i soffan och maten står på spisen. Ska ta en dusch och börja myset med Idol om en timme...

Frukost

Morron! Sitter på jobbet och äter frukost. Alla är fullt upptagna med Wordfeud, kul! Om en stund kommer en stor bokning så har ägnat hela morgonen åt att göra ca 100 smörgåsar. Slutar klockan 14 och det ska bli så skönt!