Hemma från kalas

God kväll!
Kom hem från svärfars kalas för en liten stund sen. Vi har suttit i uterummet och pratat i flera timmar. Vart väldigt trevligt och fått höra massa berättelser från nya folk jag inte trffat förut. En före detta FN-soldat och en lärare, det finns mycket att höra om deras liv! En intressant kväll och tårtan gjorde succé. Victor sitter på stationära datorn och jobbar så ska lägga in bilderna imorgon.

Har bara fredagen kvar innan helgledigt. Ska bli så skönt och på lördag kommer mina tjejer Amelie och Karin för en tjejkväll. Blir lite utgång också vilket var ett bra tag sen sist. Mycket taggad och det är bara en jobbdag som står emellan mig och lördag.

Ska lägga mig i sängen och läsa klart min bok, sista dagen på maj idag och har bara några sidor kvar så kommer klara mitt "en bok/månad-löfte" ;)

Siffror siffror siffror

Hej!
Idag har min jobbdag bestått av fakturor. Har suttit på det minimala kontoret utan fönster och lysrörslampa och räknat siffror nästan hela dagen. Jag har vart seg, trött och haft huvudvärk. Kontorsarbete är verkligen inget för mig som är van vid att stå, gå och springa runt hela dagarna. Men så blir det när man ska skriva en hel månads fakturor på en dag. Hann nästan med allt så det känns skönt iallafall. Blev lite övertid också och var inte hemma fören strax efter 21. Satt ett par timmar och färgade marsipan och flowerpaste samtidigt som jag kollade på Tv4 Play. Jag har Premiumkonto och där finns det hur mycket som helst att kolla på. Alla Leilas program finns, men de har jag såklart redan sett. Ikväll blev det ett avsnitt ur "Don´t tell the bride" Som går ut på att ett par får deras bröllop betalt OM killen får planera ALLT. Hon får inte se eller höra något fören på själva bröllopsdagen. Inte ens sin egen klänning får hon välja. Vissa tjejer gråter och är helt förtvivlade men andra bli faktiskt nöjda. Mycket underhållande får jag säga!

Som vanligt är det sent och jag borde sova för längesen. Jobb klockan 7 och efteråt på kvällen ska vi fira Victors pappa som fyller 65 år idag. Allt till tårtan är klar, bara att bygga ihop den imorgon. Känns så skönt att veta att man inte behöver stressa. Fick för övrigt en till tåtbeställning idag tills nästa lördag så har nu tre stycken i veckan som kommer. Är superkul men det krävs lite planering. Ett nytt paket från Tårtdecor med mer flowerpaste och annat gott är redan påväg.

Som sagt, sova! God natt på er <3

Onsdag

Jahopp, då har även denna dagen flugit förbi. Efter jobbet blev det träning, i mycket bättre temperatur än i söndags. Sedan skulle jag och Victor iväg och handla några saker, skulle bara till tre ställen men ändå var vi inte hemma fören typ 3 timmar senare. Vi var i Trollhättan för att byta en klänning på Junkyard som jag fick i present av Victor men inte passade. Hittade en mys-långklänning från Svea som fick hänga med hem, den kommer bli perfekt på sommarkvällarna när man sitter och myser på altanen.
Vi köpte även nya vikter till gymmet så nu har vi 60 kg till att lyfta. Till sist var det storhandligen som med två trötta och hungriga personer gick ganska segt.
Äntligen hemma blev det mat i form av sparrissoppa. Nu håller jag på att baka tårtbottnar och röra ihop fyllningar samtidigt som jag kollar på "Sommar med Ernst" på Tv4 Play. Imorgon börjar jag 12 så blir nog en sen kväll med pyssel.