Helt utmattad

Har idag vart igång sen halv 6 imorse till för ungefär en timma sen. Är totalt slut och än är det inte klart. Har burit lådor, packat ner saker i tidningspapper och skruvat. Har kört mellan lägenhet och hus ca 6-7 gånger med fullastad bil. Det är en eller två rundor kvar och det är tänkt att jag ska ta imorgon innan jobbet. Här i huset råder totalt kaos med saker överallt, som ni säkert vet av egen erfarenhet. Får se om det blir nån ordning igen. Nu orkar jag inte tänka på det utan ska försöka få några välbehövliga timmar sömn. Ny dag och ny månad imorgon!
Natti natti från en väldigt trött Sara

Rensar bland konserver och strössel

Hej hej!
Är just nu inne i resning utav skafferiet, har en hel del att göra kan man säga. Har idag skrivit under de sista pappren hos HSB och vart på banken. Nu återstår bara dagen imorgon då allt ska ut från lägenheten. Sedan är det äntligen klart, jag kommer vara ganska upptagen med andra ord...

Snart näst sista dagen i november

Nu är det dags för mig att säga god natt. Har lyckats pricka av en hel del punkter på min lista vilket känns bra. Snälla pappa har hjälpt mig att få upp den tunga garderoben. Har vart på Blomsterlandet och shoppat pyssel som jag imorgon ska fixa ihop till en dörrkrans och ett litet arrangemang med hyacinter.


Nu har jag 6 timmars sömn framför mig och avslutar denna dagen med bilder från Kärrstegen som jag äntligen fick lagt in från iPhonen.

image description

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description