LL = Ledig Lördag

God kväll!

Såhär ser det ut just nu.. Igår var det fest för syster som fyllde 18 äntligen! Det var mycket trevligt! Men åkte hem ganska tidigt för var så himla trött efter att jag börjat jobba kl 7 den dagen..


image390


image391

Mamma och mormor var så duktiga i köket på festen! Tack för goda snittar och cheesecake!

image392

Massa presenter

image393

Min snygging... min SAMBO.. Måste ju utnyttja ordet medan man har chansen ;)

image394

Här var det sång för Emma. Och ja, vi hade rökmaskin..

image395

Jag hade ansträngt mig för att locka håret alltså..=) Länge.. Typ en sprayflaska krävdes..=P

image396Idag sov vi till 10 nånting. Men fick inte så mycket tid tillsammans för kl 12 åkte André och jobbade. Jag städade lite i lägenheten och strax efter 15 gick jag till Elinore som jobbade så duktigt...pratade lite med henne och gick vid 16.. Jag tog en promenad till lokalen för älsklingen höll fortfarande på att jobba. När han var klar åkte vi med pappa hem till dom och vi åt thaimat och kollade på tv till 20 på kvällen. Nu har vi kommit hem efter lite mathandlande och filmhyrande. Ska kolla på "Berätta inte för någon" nu. En thriller som förhoppningsvis är bra =)


Här är lite blandade bilder från veckan som gått:

image397

Inflyttningsmiddag i måndags

image398

Massa fika!

image399

Nelvin fick tag i kameran och detta är en av de "bra" bilderna. De andra va ÄNNU mer golv eller tak.

image400

Elinore har gjort vår nya medlem Rune till mobilvaktare..=)
Imorgon är det jobb som gäller och direkt upp till Dalsland när jag slutar. Ska fira Emma igen med ett vanligt lugnt kalas..=) Yey!

Nu blir det film!

God natt!

God kväll kära vänner!


Hejsan!

Har vart lite frånvarande här ett tag. Detta beror på som ni kanske förstår min nyblivna sambo-lycka! Har såklart haft tid att skriva och började ett inlägg häromdagen men då krånglade det och jag kunde inte lägga in några bilder så struntade i det. Men jag ska göra ett försök nu..=)


Hm... det gick inte att lägga upp bilder idag heller..=( fy! ja ja...

Kan ju i korta drag berätta lite vad som hänt under den sensate veckan.

Jag och Emma åkte ju upp till sthlm på fredagen och var kvar där till söndag. Vi firade påsk med en utflyttning/inflyttningsfest. Det var mycket livat men kul. Vi åkte hem på dagen på söndan. Det var helt packat i bilen med alla saker som skulle flyttas med. Jag körde och typ 5 timmar senare var vi tillbax i Uddevalla.

Måndagen tillbringades med att ställa iordning alla saker och städa lite. Blev jättefint och var såå skönt att äntligen få ett helt hem igen! på kvällen hade vi fika med mamma å den delen av släkten. Mycket trevligt.

Tisdag var det jobb igen..segt men gick fint och André var ju hemma när jag slutade så var lite annorlunda...men underbart!

Så har dagarna fortsatt nu.. jobb och komma hem och kramas. Jag har inte riktigt fattat att han är kvar. Och jag får påminna mig om att jag har någon som sover bredvid mig... Ovant men har väntat så länge och det är lika mysigt som jag väntade mig..om inte bättre!! iaf hittills... ;) Nädå, det kommer bli en mycket härlig tid framöver!

Idag har jag jobbat till 16...sen gjorde jag mig iordning hemma och körde André till paintballokalen där han skulle vara med å spela å lära sig lite inför jobbet han ska göra för pappa. Jag åkte till Thn och handöande lite. Hittade kläder till Emmas fest imorgon och annat kul.

Var hemma strax efter 20.00. Hann baka tårtbotten till Emma innan älsklingen ringde och ville bli hämtad vid lokalen. Jag körde hem pappa till sig och André till Emma å Daniel. De ska ut ikväll...Emma fyller ju kl 00.00 inatt och då blir det krogen. Jag börjar kl 7 imorgon så jag fick stanna hemma men det va ganska skönt för orkar nog inte med imorgon annars.

Ska lägga mig strax och kolla på film å bara mysa för mig själv ^^


Puss och god natt!

Finally!

Hejsan!

vet att jag inte har bloggat på några dagar nu men allt pga att jag på Långfredagen åkte till Sthlm och har vart där tills igår kväll. Har haft fullt upp med flyttning idag oxå... lagt in alla Andrés grejer så nu är allt på plats och vi kan äntligen kalla oss SAMBOS! Som jag har längtat!! Känns fortfrarande inte verkligt... tror han ska åka snart..men det ska han inte! Nu är han fast! Och det första dygnet har ju verkligen gått jättebra och det är underbart att kunna få en puss när man vill! ;) Och imorgon ska jag jobba igen men känns mycket lättare när man vet att man kommer hem till nån och inte bara en mörk, tom och tyst lägenhet. Nu börjar det sköna livet =)

Jag har massvis med bilder från helgen och massa kul att skriva men det får bli imorgon för nu är det Wallander på tv:n och vi ska lägga oss nu... men kommer ny blogg imorgon!


Puss och god natt! (hoppas alla är lika glada som jag)