Knappt 3 timmar kvar av 2008

Hejsan alla!

Just nu är väl ni ute och firar för fullt. Jag sitter däremot hemma fortfarande. Kvällen blev inte riktigt som planerat, men vilket nyår har blivit det? =)

Jag och André har ätit middag här hemma och just nu kollar vi på "Ett livsverk" med Björn Gustafsson. Så rolig han är!
Snart ska vi äta dessert, creme brulé. Senare ska vi nog dra oss ut på stan innan 12-slaget. Får se om det blir krogen eller fira ute med en flaska mousserande och kolla fyrverkerier. Hur som helst så är jag med min älskling och ett nytt spännande år är påväg, kan inte bli fel!

Nu ska jag ordna efterrätten...


Bereda mig

Nu ska jag förbereda mig för att krypa ner hos André och kolla på skräckis-film. Sen ska jag sova gott så jag kan stiga upp till sista dagen på detta året och vara beredd på nästa som kommer..

Mina fynd

När jag var i Stockholm i helgen fick jag ändå köpt några saker på rea:n som jag tänkte visa.

Första var en rosa klänningKunde såklart inte hålla mig borta när Ur och Penn hade 50% på allt i butiken så detta fick oxå följa med hem

 Klänningen kanske kan passa imorgon på nyårsafton.. möjligtvis kan jag ha min nya rosa ros jag köpte för ett tag sen men aldrig använt..Vad tror ni? Har iof sig inga planer vad jag ska göra än imorgon men något blir det alltid. Och vad kan gå fel om man börjar det nya året i rosa? Jo, det kommer bli ett härligt 2009!