Fredagsmys hos pappa

Äntligen fredag, fast egentligen är det ju redan snart lördag. Dagen har gått fort med jobb och städning. Kvällen har spenderats hos pappa med god mat och tv. Jag och victor ska strax cykla hemåt för att sova. Imorgon blir det jobb och sedan födelsedagsfest. Fullt upp så bloggen får nog inte så många inlägg det närmsta. Ni kommer antagligen vara ute i det fina vädret ändå. Ha det superbra tills vi hörs igen! God natt!

Lite småilla

Tar just en kaffe utomhus men ska strax gå in då det börjar bli lite småkyligt. Har ett lätt illamående då jag tog ut mig lite förut när jag sprang. Jag skulle försöka mäta min maxpuls och kom upp i 182, tro att det kan bli mer men de slagen är kämpiga. I sista backen när pulsen var som högst kände jag mig spyfärdig :) Har ätit och tagit det lugnt en stund så mår lite bättre, en dusch kommer nog sitta fint sen. Testar för övrigt att blogga från Victors nya iPad, en väldigt smidig liten sak får jag säga. Och när jag ändå babblar om lite allt möjligt ointressant: har ni sett att Nelly.se har REA!? Det har jag ;)

Torsdag 28 april

Imorse fick jag ha på mig vantar när jag cyklade till jobbet och när jag slutade behövdes solglasögon. 

Nu är jag hemma i lägenheten men ska strax möta Victor på stan och tillsammans ska vi gå upp till honom. Det blir lite träning först och sedan tänkte jag laga sparrissoppa. Det är så roliga saker jag planerat in hittills =)