Bokrea

Det är i princip bara på bokrean jag handlar böcker. Jag har handlat vid två tillfällen hittills och detta året har det bara blivit kokböcker och annat fakta. Det är ingen idé att jag köper skönlitteratur du jag endast läser när jag är på semester utomlands. Och sist jag kollade är det ingen resa bokad den närmaste framiden så.. I vilket fall har jag nu fått 5 nya godingar med mumsigheter.


En bok med massvis av goda bröd som jag ska testa att baka ur, kanske på jobbet? Per Morbergs bok är mycket underbar då det är enkla maträtter och mycket husmanskost som i många fall är det godaste tycker jag. 


Underbar dessertbok med många roliga knep


2 chokladböcker. Ena med recept och den andra är en faktabok om choklad

Biomys på en söndag

Känns som om söndagar är en dag då man nästan måste gå på bio ;) Är så mysigt att avsluta veckan i mörkret med popcorn eller nåt annat gott att knapra på. Idag är inget undantag. Lite senare kommer syster med trevligt sällskap på middag. Hon ville ha samma mat som ja lagade till Malin igår och såklart gör man vad som helst för sin lillasyster. Så blir mat och sen bio där även Malin och Rasmus ska förgylla kvällen med sitt sällskap. Vi ska se Shutter Island som kritikerna har hyllat. Hoppas att den är så bra som de säger, och helst inte för läskig. Men vad kan man vänta sig av en ö med psyksjuka folk..?! =)

Nu ska jag hoppa ur myskläderna och i nåt mer ordentligt. Ska till affären och köpa ingredienser till middagen..