It´s alive!

Jag lever och mår bra!
 
Jag har liksom inte tid att blogga för har fullt upp och gör en massa roliga saker! Men har iallafall fått upp julpynt i min lägenhet! Ska åka och köpa en resväska så jag kan börja packa inför Floridaresan som närmar sig. Har massa tårtor som ska göras.
 
Så kan man sammanfatta mitt liv just för tillfället. Jag lovar att höra av mig snart igen! =)
 

Jonathans zoo-tårta

Tjo!
Nu har min helg äntligen börjat! Jobbet är över för denna veckan och imorgon väntar en ledig dag. Ikväll har jag inga måsten och det är så skönt! Har suttit två kvällar och pysslat med dekorationer till tårtan som min kollega hämtade idag. Jag hoppas hennes son blev nöjd. Jag fick med alla djur han önskade plus en apa =) Det enda djuret jag gjort tidigare var sköldpaddan, men de andra gick ganska bra ändå. Det var riktigt roligt och tigermönstret blev jag nöjd med, trots att det tog ganska lång tid att få dit alla ränder =)
 
Den innehåller ljusa bottnar, ett lager Ahlgrens bilar-fluff och ett lager vaniljkräm med päronbitar. Spacklad med smörkräm och täckt med marsipan. Dekorationer imodelleringspasta, marispan och sugarpaste.
 
 

Dåligt med inspiration just nu!

Ja, jag vet att jag är sämst på att blogga nu. Det märks på uteblivna inlägg och läsare som är färre än vanligt. Men det är bara för att jag håller på att leva i det verkliga livet just nu. Jag jobbar, tränar, gör tårtor, träffar nytt folk och bara låter bli att känna press för att skriva massa inlägg varje dag.
 
Det är mycket vädrets fel som gör mig lite oinspirerad. Grått och tråkigt! Jag vill ha ljus, snö, frost eller något som inte är grått! Jag vill gå långa promenader med kameran men just nu är det enda som finns att fota blaskiga löv på marken.
 
Idag har jag iallafall jobbat och tränat som vanligt. Träningen går för övrigt jättebra! Min och Malins två provveckor har tagit slut och nu har vi båda köpt årskort så nu ska vi köra Beach 2013 minsann! Väldigt taggad!
 
Nu har jag en hårinpackning och efter duschen sen ska jag sätta mig och pyssla med tårtdekorationer. På söndag ska en kollegas son ha kalas och han har önskat sig en Zoo-tårta. Håller på att skapa massa djur vilket är kul! Ni får såklart se bilder när den är klar!
 
Nu ska jag dricka te och njuta av att det är fredag!
 
 
 
Ser vi ut som Hulkar om ett halvår? ;)