Lite magbilder

Jag har inte så många och fina magbilder som jag kanske tänkte att jag skulle ta från början. Dels för att jag inte orkat ta fram systemkameran och dels för att min mage dröjde ganska länge innan det ens började likna en bebismage.
 
Jag tror det var först när vi närmade oss vecka 20 som jag började se och känna en tydlig bula. Sedan dess har det växt ganska fort men den är fortfarande väldigt låg.
 
 
 
Här var jag runt vecka 9-10 och jag trodde väl då att magen snart skulle börja synas..
 
 
Men det var egentligen först här i vecka 20 som jag först tyckte mig se en mage
 
 
 
När jag låg ner var den dock inte så jättestor
 
 
Här kan man se tydligt att det är en liten bebisbula <3
 
I vissa kläder ser magen väldigt stor ut =) Vecka 21
 
 
Här ser man att den lilla bulan nu har utökats och byggts uppåt
 
Strax efter vecka 20 så började jag kunna urskilja bebisens rörelser och förstå vad som faktiskt var sparkar/buffar. Nån vecka efter det kunde även Patrik börja känna utanpå, väldigt läta sparkar men ändå lika fascinerande varje gång
 
Känner mig ofta mest tjock men jag får ju tänka att det bor en människa på över två decimeter och nästan 1 kilo där inne så det är väl normalt =D
 
Nu de senaste två veckorna har sparkarna börjat kännas ganska mycket och det är ofta livligt där inne. Så fort jag lägger mig ner brukar det kicka igång och ligger ofta och känner på den lille krabaten <3
 
 
Dessa sista bilderna är från denna veckan som nu är nummer 26, otroligt hur snabbt tiden går!
 
 
 

Att komma igång

Hej vänner!

Det här med att komma igång med bloggandet går lite segt i början eftersom jag fortfarande har så mycket att göra. Men det gäller framförallt att få in den vanan igen som jag ändå har haft i många år tidigare.

Det gäller att att försöka skriva oftare nu eftersom det händer så fruktansvärt mycket med bebisen. Bara sedan sist har magen växt en hel del och jag känner sparkar och knuffar många gånger varje dag. Från att det bara varit något pyttelitet som man knappt kunnat förstå så bor nu en människa som SKULLE kunna överleva på utsidan där inne. Det är såklart fortfarande helt overkligt och så kommer det vara fram till pysslingen är ute. Men nu när man på riktigt kan känna hen så kan man bygga en relation kan man säga.

Jag och Patrik har kommit ganska långt i planerandet och vi har väl egentligen bestämt det mesta angående det materiella iallafall. Igår beställde vi faktiskt vår barnvagn som kommer i december, skönt att ha det klart eftersom vi har kollat vagnar i över tre månader. Det är verkligen en djungel! Kommer bli ett eget inlägg om vagnen sedan =)

Idag är jag hemma och har hittills jobbat med tårtorna. Ska ta en sväng till affären nu och fixa lite saker innan jag ska på kalas till min stora kusin som fyller hela 14 år idag.

Nu kom klarblå himmel och sol också, mycket oväntat eftersom det för en timmeslång var kolsvart och åska.

Känns som det blir en bra fredag!