Tunga tunga ögonlock

Imorse undrade jag verkligen hur jag skulle kunna hålla mig vaken de 3,5 första timmarna innan kaffepausen vid 09.30. Trots gruskänsla i ögonen har jag lyckats undvika att somna hela dagen. När jag slutade jobbet fick jag köra hem fort för att hinna fota jultallrikar innan det blev mörkt. Tog sedan gymmet och resten av kvällen har det fyllts tårtor och pysslats med dekorationer. Ligger relativt bra till inför imorgon. Är nu så fruktansvärt trött så orkar inte greja med en enda sak till. Ska stupa i säng och få några välbehövliga timmars sömn. Ledig helg, tjohoooo!


Den fina rosa himlen ville inte riktigt fastna på bild, men vackert var det!

Ögonen imorse såg inte jättepigga ut


Har dessutom lyckats få ett mycket smickrande brännmärke med mönster

Kära nån

Jag har verkligen blivit en usel bloggerska!
Får väl ta det positvt att jag har så mycket annat kul här ute i "verkligheten" att jag inte hinner sitta vid datorn =)
 
I måndags hade jag en mysig dag mest syster och Nelvin. Vi åkte bland annat till Göksäter och shoppade lite vilket alltid är trevligt!
På tisdagen åkte jag ner till Göteborg ganska tidigt, blev bjuden på lunch, handlade lite julklappar och njöt av min lediga dag.
 
Igår var det som allid jobb 8-18 och resten av kvällen stod jag i köket för att fixa med julmat (ska fotografera för företagets räkning) och gjorde piroger.
 
Upp tidigt imorse, jobba till 14, gymmet, hem och förbereda tårtfyllingar, packa in piroger, måla loppisfynd, planera helgens tårtdekorationer och hade även besök av mamma och Nelle en stund.
 
Nu är det gäspningar på hög nivå här så ska kasta mig i sängen. Sista jobbdagen för veckan imorgon, sweet!
 
 
Natti natti!
 
 
Måndags
 
Tisdags
 
Blev även bjuden på middag i tisdags kväll. Ibland är det skönt att lämna över jobbet åt en annan kock ;)
 
 
 

Denna helgen

Detta har vart min jobbhelg och därför en lugn sådan. Igår efter jobb och träning blev jag bjuden på middag hemma hos Elli och Oscar. Vi kollade på film och hade det jättetrevligt fram till midnatt.
Sedan jag kom hem idag har jag stått lite i köket och förberett för veckans beställningar. Det kommer bli tre tårtor i helgen som kommer och lite annat smått och gott.
Börjar veckan med två lediga dagar och imorgon ska jag bland annat till Göksäter med Emma och Nelle.
 
Nu ska jag titta till gröten på spisen och sedan måla lite loppisfynd. Najs!
 
 
Trevlig söndagskväll på er alla!