Trött som en..

..ja, vilket djur är extra trött? Tänkte säga gnu men har ingen aning om det är ett trött djur eller inte. Jag däremot känner att jag kan somna ståendes om det är så. Det blev lika länge med penseln idag, var inte inne i huset fören 21.30 ikväll. Har nu grundat alla stolar med häftgrund en extra gång och fått på ett lager med lackfärg. Tror och hoppas att det räcker med endast ett litet lager till imorgon.
 
Jag är verkligen supertrött och skulle behöva sova många timmar men jag ska försöka komma upp relativt tidigt ändå. Vill komma igång med flytten så fort som möjligt så allt kan komma iordning. Jag känner verkligen att jag behöver en fast punkt och ordning i mitt liv efter ca 6 veckor i ett smått kaos. Jag är trött och behöver bara lite lugn och ro nu. Min hjärna orkar inte gå på högvarv med alla tankar och stress med möbler och allt som ska göras. Vill ha det "överstökat" så jag kan gå vidare med mitt liv.
 
Nu ska jag lägga min trötta kropp och försöka att koppla bort flytten några timmar för imorgon börjar den första av många dagar med bärande, städande, möblerande, spikande, målande och kanske ett och annat argt utrop.
 
 
God natt mina käraste läsare, vi får se när vi hörs. Ska försöka uppdatera via mobilen och såklart på Instagram (saraannelimagnusson)
 
 
 
 

På´t igen

Hej hej!
Har precis kommit hem från jobbet och ska direkt ut och fortsätta måla. Vill hinna så mycket jag kan innan det blir mörkt!
 
Vi hörs lite senare finingar!
 
 
 
Igår med slipmakinen

Statistik topp

Gick in för att skriva god natt och ser på statistiken att jag tydligen hade ett rekord igår. Antal unika besökare låg på över 120 st igår och i vanliga fall är det runt 30-40 stycken per dag. Har ingen aning om vad detta beror på men någonstans har ni alla hittat hit. Vet att jag inte är någ rolig bloggerska just nu men hoppas ändå att några av er nya tittar in igen =)
 
På måndag flyttar jag och när jag kommit iordning ska jag även försöka få ordning på bloggandet. Även om det inte kanske blir lika många inlägg per dag (då jag under den sensate tiden insett hur skönt det är att vara ifrån datorn ibland) så ska jag försöka lägga lite mer tid på det jag skriver. Framöver kommer det bli mycket inredning och även lite tårtor. Så fort tiden finns ska jag ta upp fotograferandet igen, dåligt det sista. Har massa ideér och frivilliga modeller så längtar verkligen till nästa photoshoot!
 
Nu kom jag helt av mig från det jag gikc in för att skriva från början. Blev bara så glad och överraskad av statistiken =)
 
Idag jobbade jag 8-16 och sedan åkte jag direkt hem och satte igång med mitt nya projekt: ommålning av matbord och stolar. Stod där i 5 timmar i sträck och grejade. Jag har slipat (använde för första gången en slipmaskin och blev ganska grym tillslut ;)), tvättat och målat med häftgrund. Det är ett stort bord med två iläggsskivor plus 6 stolar så man kan säga att det inte är ett jättelitet jobb. Ska måla minst två omgångar till imorgon och hoppas jag hinner bli klar innan måndag.
 
När jag gick in efter ca 13 timmars arbete så kände jag hur trött jag blev. Sitter här med ögonlocken halvvägs ner nästan. Tur att jag bara har imorgon kvar på jobbet och sedan är ledig. Fast ledig kommer jag ju inte vara då det ska flyttas ton med saker!
 
Nu ska jag sluta skriva och sova istället, mycket vettigare! God natt alla kära läsare, gamla som nya!
 
 
 
 
Kiss me hard before you go
Summertime sadness
I just wanted you to know
That, baby, you're the best