Gunnebo slott

På semestern var vi och besökte Gunnebo slott och trädgårdar. Det var en jättevarm dag och vi strosade runt i de fina omgivningarna och svalkade oss med deras underbara flädersaft. Hoppas jag snart får komma tillbaka, har siktat in mig på att åka dit runt jul för vet att de har mycket mysiga grejer där då. Längtar redan!
 
 
 

Semestertider i Dalsland

Har nu suttit och redigerat en hel drös bilder från juli du jag hade semester. Här kommer från några dagar då jag och Patrik var i Dalsland och hälsade på mor och Björn. De flesta bilderna är från deras grannars trädgård som är helt fantastisk och känd bland intresserade runtom i Sverige och säkert andra länder också =)
 
 
 
 

Hemmasöndag

Tjoho!
 
Long time no se som vanligt men det har inte hänt så jättemycket sedan sist. Såg att senaste inlägget var ett klagande över halsen och det har faktiskt inte gått över än! Det gör inte superont utan är värst på morgonen men det är ändå tillräckligt för att jag inte ska våga träna och de dagarna jag tyckt det varit okej och testat så har det gjort ont dagen efter. Bara så irriterande att det aldrig ger sig!
 
Annars har det rullat på som vanligt med mest jobb. Förra veckan var väldigt hektiskt men denna har varit lite lugnare och idag har jag hunnit ta igen mig lite. Har mest gått hemma och pysslat och ligger nu i soffan och ska strax äta lite glass. Tänkte passa på att redigera lite bilder, har en del från semsetern som jag glömt bort en aning. Så snart kommer ni ha lite nytt att se på..