Vilse i skogen

Jag och mamma var iväg 11 timmar idag. Vi åkte till Strömstad och tog färjan över till Sydkoster. Där cyklade vi sedan i 4 timmar. Hann se det mesta av ön plus en oplanerat tur i skogen när vi lyckades komma in i ett Naturreservat med svårframkomlig GÅNGväg. Vi gick och gick drygt en halvtimme med cyklarna. Upp och ner för berg, över hagar och genom taggbuskar =) Tillslut kom vi ut iallafall och hann till färjan hem. Åt i Strömstad innan vi åkte hem igen. Har haft strålande väder hela dagen. Solen har lyst på mitt ansikte så det känns som jag har feber typ..=) Har massa bilder men får visa dom imorgon när jag har tid. Nu ska jag vila fötterna efter all motion i schäslongen.. 


Mot Kosteröarna

När som helst kommer mamma hit och tillsammans ska vi åka till Koster över dagen. Har tänkt att hyra cyklar och ta oss en bra titt på ön. Ska bli mysigt om bara vädret håller. Men har kollat på prognoser där det ska vara uppehåll och sol senare idag. Koster ska tydligen vara ett av de ställena med mest soltimmar i Sverige så chanserna är goda. Kommer ta massor av kort såklart som ni får se ikväll.

Ha en bra dag!

Panorama

När vi var i Fjällbacka för ett tag sen tog jag många kort på samma sak för att sedan sätta ihop dom till en panoramabild. Har aldrig gjord det förut men efter lite grejande i Photoshop fick jag ihop två bilder. Det är 4 respektive 5 bilder som är ihoplappade till dessa två nedanför...

Det var som sagt första gången jag testade och ska definitivt göra det fler gånger. Ja, det var lite om det jag gjort idag. Var ute en stund men var ju fruktansvärt varmt. Jag klagar inte men varför kan inte värmen fördela sig lite? Är inte jättekul att gå runt och va helt klibbig =) Men bättre än vintern, mycket bättre! Ikväll ska jag och André på mys. Vi ska träffa Emma och Åke för att äta på restaurang och sedan gå på bio. Det blir Sex andt the city som jag fortfarande inte sett. Skandal! Nu ska jag duscha håret så det hinner torka i tid. är inte van vid såhär mycket hår. I vanliga fall tar det ju bara nån timme tills allt är helt torrt, kommer dröja lite längre idag gissar jag =)