Mom to be

Hej!
 
En av de stora anledningarna till att jag så gärna vill försöka att komma igång med bloggen igen är att jag ska bli mamma i januari! =D Detta är ju som min dagbok och eftersom jag glömer allt så fort är det otroligt kul att ha mycket nedskrivet så man kan följa vad som hände när och minnas tillbaks. Detta kommer ju bli den mest spänande perioden hittills i mitt liv och halva tiden har redan gått. Dock är det först nu som jag på riktigt känner mig gravid.
 
Förra veckan var jag och Patrik på vårt första ultraljud och fick verkligen ett kvitto på att det faktiskt bor någon i min mage. Det var sjukt skönt att få höra att allt såg bra ut för i över 3 månader har man gått och undrat och inte riktigt vetat vad som försigår där inne.
Men nu har vi som sagt fått sett den lille och magen har börjat växa lite lätt så nu kan jag säga att jag är gravid utan att det känns konstigt.
 

En till anledning till bloggen är att jag misstänker att jag gärna vill lägga upp en massa bilder på barnkläder och andra relaterade saker. Jag vill inte bomba min Instagram med endast bebissaker eftersom jag kan förstå att alla inte tycker det är så himla kul. Här kan ju de som vill välja själva att läsa eller inte.
 
Jag har funderat på om jag ska skapa en ny blogg nu när mitt liv faktiskt till stor del kommer handla om helt andra saker än innan. Dels vill jag fortsätta skriva här eftersom allt som hänt tidigare ju har lett mig hit. Det är egentligen mitt bloggnamn jag inte trivs med, sparklingsara var ju något jag grep ur luften för 8 år sedan. Hahahaha! Ska undersöka om jag helt enkelt kan byta namn på något smidigt sätt.
 
Men tills dess så fortsätter jag skriva här så får jag se om det är någon som vill läsa =)
 
 
 
Jag och plutt
 
 
Första familjefotot <3
 

Längsta uppehållet någonsin!

Hallå på er få som fortfarande tittar in här!
 
Inser att jag inte har skrivit något alls sedan jul och det är ju lite av en skandal. Vägrar att lägga ner bloggen då jag älskar att ha den att titta tillbaks på som en dagbok. Sedan så är det kanske inte så kul för andra att läsa den och speciellt inte det senaste men ska försöka ändra på det.
 
Året 2015 har hittils bestått av mer jobb än någonsin. Företaget flyter på hur bra som helst och jag önskar att jag kunde ta emot fler bokningar men tiden och mina två händer räcker helt enkelt inte till.
 
Hade två veckors semester i juli men jag hade tårtbeställningar en av veckorna. Just nu har jag mina resterande 14 dagar och denna veckan har jag planerat och jobbat med en stor beställning som leverererades tidigare idag. Alltså blir det bara nästa vecka som är helt ledig men det är helt okej.
 
 
Såklart har det hänt VÄLDIGT mycket mer än bara jobb men det kommer i nästa inlägg. Nu ska jag bara försöka ta det lugnt resten av kvällen då det inte var många timmars sömn inatt..
 
 
 
 
Fortsatt trevlig kväll till er!