Dagens lista

Väder: Regn och åter regn..
Humör: Lite trött och nere
Borde: Sova
Frisyr: Vågigt av inbakad fläta
Klädsel: Ridkläderna ;)
Vill ha: En varm mysig kofta
Tråkigaste: Händelser ikväll
Roligaste: Få prata av sig med Elli över en varm choklad
Köp: Ipren

Dagens youtubeklipp:
Den väldigt speciella Lady Gaga. Tycker denna låten är riktigt bra! I denna videon tar det typ 3 minuter innan låten kommer igång men det är värt att titta på introt för vår svenske Alexander Skarsgård (som jag för övrigt gillat sedan jag såg "Vingar av glas" för första gången) är med och Gaga själv säger faktiskt några repliker på svenska...

Dags..

Det är dags att ta godnatt av denna regniga måndag. Inte fått så mycket gjort men en ganska skön dag. Imorgon är jag ledig pga att André egentligen skulle opereras(ta bort halsmandlarna) då men idag fick vi besked att den var uppskjuten för att han nyss vart sjuk. Men jag fick annat att göra för Nelvin behövde barnvakt så han ska sova här inatt och imorgon ska vi busa.


Min outfit idag på stan. Elinore kallade den ridkläder och det kan jag nästa hålla med om när man hade tighta byxor, svarta stövlar och kavaj. Lite som när man har hopptävling med hästarna. Eller vad vet jag egentligen om hästhoppning? (ingenting)


God natt!

Koftväder

Nu börjar det bevisligen gå mot höst tyvärr.. Idag har det regnat mer eller mindre oavbrutet, vart mörkt och blåsigt. Riktigt koftväder med andra ord. Har ingen riktig lång gosig kofta så tittade runt lite på nätet och hittade dessa koftor och cardigans. Kanske nån av dom skulle passa, emn man måste prova de innan man köper så det inte är en sticksig eller kliande för det är inte trevligt!