Trött utropstecken

Jag har precis jobbat 12 timmar, är supertrött och ska nu ha en lugn och mysig kväll. Därför kommer det inte bli nåt bloggande ikväll. Imorgon är det kvällspasset på jobbet så blir nog inte ett inlägg fören sent.. Men ni har säkert massa annat att göra ändå..=)

Ha det så bra!


Skallebank

Jag är så himla trött! Varför kan jag inte lära mig att lägga mig i tid!!? Nu är det nog femte dagen som jag sover alldeles för få timmar, inatt kommer det också bli lite snålt då jag börjar redan 6 imorgon. Men på onsdag ska jag sova, då är det kvällspasset, ska bli så himla skönt!

Jag har insett att jag har fullspäckat schema från och med nu tills lördag. Det är första dagen då jag inte har nåt planerat. Idag är jag uppe tidigt för att tvätta. Ska försöka hinna bleka håret medan den ligger i maskinen. Sen ska jag till jobbet för att jobba lite extra, ska skriva fakturor. Resten av dagen är sedan vikt för kompisar. Dessutom har jag lite saker på datorn som skulle behövts göras men får se hur mycket jag hinner, är ju inte Superwoman direkt ;)


Nu ska jag ta itu med håret som inte blivit blekt på 2 månader(!), Det ser verkligen hemskt ut...