Lilllördag och snart helg..

God kväll!

Skrev inget inlägg igår. Va för upptagen helt enkelt ;)
Dagen började med att jag var på Riverside strax innan 9 för att gå på kursdagen min chef bokat in mig på. När klockan hade blivit 9 så fick jag gå och fråga varför ingen var där (satt å väntade utanför eftersom dörren till salen var stängd) och jag fick höra att dom redan börjat. Great! Jag som redan tycker allt är pinsamt får knacka på dörren och ursäkta mig att jag är sen eftersom min chef sagt fel tid till mig. Jo, det va ingen fara alls för va "bara" ½ timma sen men ingen bra start direkt. Men det va faktsikt intressant, om än liiite segt å mycket på samma gång. men det gick an med fikapauser å god lunch in imellan. Det värsta var bara att salen var så kall att att pingvinerna trivdes... typ, =P Men gjorde ett prov på slutet och kunde gå därifrån strax efter 16.00.

Resten av dagen och kvällen blev till att städa och fixa i lägenheten. Fint blev det!

Imorse började jag 7 (!!!!!!!!!!), sådär kul att cykla när det är typ frost ute. Men måste man så måste man. Det positiva med att börja 7 är att man slutar redan vid 15. Skönt! Så när jag slutat åkte jag hem och har haft Emma å Nelvin här sen dess. De ska strax åka hem för Emma ska ha filmkväll hos sig om en stund. Dom har ju sånt där lov ni vet  =) Fusk..

Blir väl att städa det sista ikväll och mysa lite själv. Är ganska seg efter en sån tidig uppgång.

Imorgon är det redan torsdag och förhoppningsvis får jag sällskap då. Börjar bli något tråkigt att bo ensam nu. Det har det vart hela tiden men nu när det är så mörkt blir det ännu mer ensamt..... Hoppas hoppas han får jobbet!

Nu ska jag fortätta göra fint! Men kommer lite blondinskämt här nere, för att lätta upp stämingen ;)


Puss puss!


**


Det var två blondiner och två brunetter. Blondinerna diskuterade möjligheterna att flyga till solen och då kom brunetterna och sa:
- Hallå? Flyga till solen, det går ju inte. Det är för varmt. Då sa blondinerna:
- Men åh vad trög du är! Vi flyger ju på natten. 
**

Hur bröt blondinen benet när hon krattade löv?


Svar: Hon ramlade ner från trädet!


**

En blondin hade felaktigt satt sig i 1:a klass på planet till Mallorca. Flygvärdinnan försökte förgäves få henne att flytta sig, men hon vägrade. Flygvärdinnan bad stewarden att säga åt blondinen, men det slutade med samma resultat. Stewarden och flygvärdinnan bad då kaptenen att säga åt blondinen att flytta sig, varefter kaptenen går fram och viskar något i blondinens öra. Sekunden efter rusar blondinen och sätter sig längst bak i flygplanet.
- Hur gjorde du? Vad sa du till henne? undrade de båda.
- Jag sa bara att 1:a klass inte gick till Mallorca!**

En brunett och en blondin var ute och promenerade när brunetten plötsligt utbrister:
- Åhhh, titta en död fågel!
Varvid blondinen stannar och stirrar upp i luften.OBS! Gäller INTE mig.. ^^

http://www.youtube.com/watch?v=lzxn2FLAens

Fin låt..

Oh Oh Oh

Hallå där!
Ja, hur var min helg undrar ni ju säkert nu.. hm =P Jag har som vanligt jobbat denna helgen. Och resten av tiden har jag vart med Elinore, så har blivit att vi umgåts nästan dygnet runt nu. Men ohh så trevligt vi haft! På lördagskvällen var jag bjuden hem till elli på tacos och romantisk film. Mys pys med andra ord! Och igår efter jobbet åkte jag och hon snabbt ner till IKEA i GBG för hon skulle ha ett databord. Som var slut på lagret när vi väl kom fram, =( Tråkigt men vi hittade ett par andra saker och sen var det biltur i regnet hem igen. Hadlade lite mat å sen åkte jag hem till mig ^^ Resten av kvällen blev det pratande på MSN med mitt hjärtegryn och lite tv. Somnade relativt tidigt för att vara jag. Ganska trött efter en 6 dagars jobb vecka.

Men denna veckan blir mycket lugnare. Jobbar ju bara 4 dagar, men blir faktsikt 3 för ska på en kurs imorgon så en kort och skön vecka. Och förhoppningsvis kommer André på torsdag. Blir kanske fredag. I vilket fall så kommer han till helgen och det ska bli så härligt! 11 dagar ifrån varandra är WAY TOO MUCH! Men om vi har ytterligare tur så ringer dom från jobbet i Thn i veckan oxå å säger att han fått det. Då skulle Sara bli superglad!


Mmm men nu tar vi dagarna i rätt ordning. Idag ska jag till GBG igen, med Elli såklart! Vi ska åka tåget kl 14.30 ner. Vi ska gå runt och shoppa lite. Och även kolla in Halloweenkläder. Ska ju på fest på lördag så börjar bli lite bråttom. Men ska säkert hitta nåt kul!

Nu blir det lite dusch å fixande ett tag framöver! Maybe see you again later... =P


Puss puss


    Herr Gurka             Baby fikar            Elinore på Fjorden   Tacokväll hos Elli

Go kväll!

Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..... ja typ så lät jag imorse kl kvart i 7 när jag var på cykeln och påväg till jobbet. Inte nog med att man är supermorgontrött och tror inte det är sant när man ska gå upp så tidigt, det är även FROST ute och bäcksvart. Yey!  Inte! Men men, finns ju tyvärr inget att göra förutom att hoppas på att vintern ska gå snabbt och att våren snart är här. Eller kan hoppa över våren oxå, bara det blir sommar snart! Fast det är klart, julen längtar jag ju till.. hm.. Okej, vi gör såhär: Vi kör vinter till nyår och 1 januari då är det badväder som gäller! Deal? Okii... =DJa, iaf så jobbade jag 7-15. Liite småtrött får jag väl erkänna. Var skönt när man kom ifrån jobbet. Inte lika skönt var att cykla direkt till gymmet. Hm.. trött efter en arbetsdag och massa träningsvärk efter danskurs 2 dar i rad innan. Men skam den som ger sig. Jag kämpade på i en timma innan jag gav mig och cyklade hem. Väl hemma var det dusch, ombyte och upp på cykeln igen och till affären. Ja ni hör ju att det blir en del cyklande på mina dagar. Har nu vart hemma en stund, ätit lite och sitter å väntar på Elinore som dyker upp när som helst. Hon ska öva Halloween sminkning på mig och jag ska blondera hennes hår. Och så får vi såklart inte glömma att vi ska se på Efterlyst, äta nötter och dricka Ramlösa. Viktigt viktigt!   =)


Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nu hom Elonore! Och hon hade VIN med sig... Ohhhhhh ohhhhhhh ohhhhhhhhh! Ni förstår ju åt vilket håll detta kommer att gå.. =P


Nä nu är det blond, blondare, Elinore som gäller.

Puss puss

image24