Glad påsk!

Är lika mätt som varje påsk! Dock har det inte vart något godis inblandat i år, har faktiskt vart relativt lugnt med just den biten. Har dock slunkit ner en och annan macaron ;)
 
Jobbade till 16 och har sedan dess vart ute hos mormor med mamma, Björn och Åke. Har myst en massa och haft bildspel med foton från Florida som mormor inte sett än. Det tog nästan 2 timmar at kolla igenom de drygt 800 bilderna. Fick drömma sig bort till värme, shopping och nöjesparker ett slag. Hoppas verkligen jag kommer tillbaks till Florida, gärna relativt snart!
 
Nu är det hög tid att krypa till sängs, inatt får vi alla ju en timme mindre sömn! Har en hel del bilder från dagen men det får ni se imorgon. Nu blir det förra årets påskeld eftersom vi detta året inte kunde ha någon brasa pga brandrisken :(
 
 
God natt finingar!
 
 
 Tårtor och macarons

Idag har jag hunnit med allt det jag tänkte imorse. Två väldigt rosa och tjejiga tårtor står i kylen, sista plåten macarons är i ugnen nu och in emellan har jag hunnit träna och vart på Torp och handlat.
Imorgon är det jobb och direkt efter ska jag ut till mormor och fira lite påsk med en del av släkten. Mys pys!
 
Hoppas ni alla har haft en rikitgt bra Långfredag och får en minst lika mysig påskhelg. Ät mycket ägg och godis! Hörs när vi hörs kära ni!
 
 
God natt...

Långfredagen

Men denna dagen kommer inte bli en grå och långtråkig en utan aktivitet!
 
Har just ätit äggrörefrukost och nu ska det spacklas tårtor! Ska börja med att få klart Hello Kitty tårtorna så jag slipper tänka på det. Sedan ska jag hinna en tur till gymmet och helst till Torp också.
 
Nu blir det kaffe!