Nu tändas tusen juleljus..

Nu så har jag äntligen fått upp mina älskade julljus. 2 ljusstakar och 2 julstjärnor. Dessutom så brinner ett doftljus med äpple/kanel lukt och innan så kokade jag riktig tomtegröt så nu är det julkänsla på gång här hemma. Fortfarande en del kvar men jag är stolt över mig och André som klarat oss såhär bra ändå..=)

Här är bilder från kvällen..Vi har fått upp matbord+stolar, tv-bänk, vitrinskåp, tv bord och en pall... Wohoo! Håll i er för nu går det undan ;)

Första advent

Idag ska ljusstakarna upp.. och mina är på g. Innan jag lägger mig ikväll ska dom vara uppe.

Igår var det fullt upp (som vanligt). Hela dagen gick åt till IKEA och hela kvällen/natten till att bygga möbler. Vi la oss inte fören efter 4 imorse.. Helt galet men nu är det faktiskt inte långt kvar till målet. Är så otroligt skönt!

Just nu lagar jag mat men hoppas jag kan blogga lite senare och då kanske med bilder på framstegen.. =)

Puss

Super tröttis

Efter en jobbdag mellan 7-16 har jag och André nu grejat med lägenheten oavbrutet. Allt har vart en enda röra när vi skulle försöka få ihop alla kökslådor och skåp...Här försöker jag få ihop skenorna till lådorna. Jag har fortfarande igen aning om det blev rätt.. Är dessutom inte ens klara med alla..Just på denna bilden nedanför sitter jag i köket och tar en paus och funderar på vad jag ska göra härnäst..
Men hur mycket vi än städar så blir det på nåt sätt ändå mer och mer sopor.. kolla vår hall i nuläget tex...Fast vi har lyckats få upp lite lådor i köket..De blåa är bara skyddsplast, det är högblanka vita luckor som döljer sig under.Och fläkten är igång..

Nu är både jag och min älskling helt slut och ska gå och sova så fort filmen är slut. Pirates of the Caribbean med min favorit Captain Jack sparrow..

God natt kära vänner!