Nytt från Blomsterlandet

Lite nytt grönt hemma hos mig. Finns fler bilder men Photoshop bestämde sig för att krångla och färgerna blir dassiga och tråkiga så får testa på stationära istället. Här är några som blev okej iallafall..

Blev en bra lördag

Denna jobbdagen blev mycket bättre än väntat. När jag vaknade imorse var jag så osugen på att gå upp och åka till jobbet men det blev riktigt bra. Kul hade vi och timmarna flög fram till klockan 16. När jag kom hem tog jag och Victor en promenad, jag var tvungen att få luft och han hade suttit vid datorn och jobbat hela dagen så det var välbehövligt där med. Har ätit grillat idag med och nu myser jag med en kopp kaffe och en filt. Vi var bjudna på fest i Trollhättan men Victor har jobb kvar och jag ska upp vid 7-tiden imorgon så får bli en hemmakväll. Ska kolla om det går någon bra film..

Nu ska det dansas..på tv

God kväll!
Efter en dag med fullt upp är det skönt att få slappna av i soffan. Let´s dance har just nu säsongspremiär och med många bra namn blir det nog en spännande säsong. Ikväll är det lugnt här hemma för att ladda upp inför helgen. Grönsaker och dipp till en film är kvällens koncept! ;)