Tandborstning pågår..

Inte så mycket bloggande idag heller tyvärr. Fullt upp med jobb, möte och träning. Trött i både huvud och kropp och ska krypa ner hos min älskling som kom hem idag.. =)

Fick en födelsedagspresent i förskott idag. En föreställning med Joe Labero i sommar. Ska bli så kul! Har alltid velat gå och titta på honom och i juni får jag det! Tack, tack min kära!

Nu blir det god natt för min del!


Klistrigt!

God kväll!

Denna lediga dagen har vart allt annat än lugn. På eftermiddagen blev det god sallad med trevligt sällskap på Cactuz. Var väldigt kul att träffa Elisabeth igen som vart på "rymmen" från Uddevalla pga studier ett bra tag. Men nu fick vi äntligen en pratstund.. och mat =)

Efter det lilla avbrottet åkte jag till gymmet och svettades 1 timme innan jag körde upp till Emmas lägenhet igen för att fortsätta tapetsera. Vid 22 var jag tvungen att åka hem för att hämta den sista torra tvätten..

Fullt upp men mycket gjort kan man säga. Imorgon är det jobb igen plus möte. Jag hoppas (HOPPAS!!) verkligen att det ordnar sig med semestern och jag får de veckorna jag ville. Jag och André har så mycket vi vill göra i sommar och om vi inte får alla 4 veckor tillsammans kommer vi få välja bort något. Snälla snälla, jag håller tummarna!

Ingen sol ute idag..

Dagen började med att jag gick upp strax efter 7 och gick till tvättstugan som en liten zombie bara för att inse att jag ju hade sena tvättien idag.. Tillbaks och försöka somna om och gick sen upp vid 9. Runt den tiden åkte min älskling till jobbet och nån konferens/utbildning. Han ska sova borta inatt och kommer hem igen imorgon.

När jag vaknat till och ätit frukost åkte jag upp till systers nya lägenhet. Mamma var redan där och i 4-5 timmar tapetserade vi. Var mycket kvar men var tvungen att åka hem för att hinna med tvätten. Nu ska jag snart gå till stan för att träffa Elisabeth... Trevligt!