Juldagen och framåt..


Jo nu med lite mer uppdateringar om min jul. Börjar med juldagen. Sov ganska länge och var sen ute hos mormor på landet mellan 14-19 ungefär. Var som vanligt en massa mat, paket och mycket spring och bus med barnen där =) Bilder kommer!

Sen på kvällen åkte vi in till stan och fixade till oss en aning. Malin kom till oss och runt 21 gick vi till Trägårn. Där va det lite dans och annat kul tills vi gick hem ganska tidigt, blev runt 00.30 typ tror jag. Gick hem i det blåsiga och kalla vädret och somnade gott sen.

Annandag jul var trevlig. Vi sov länge..=P sen var det torp och mellandagsrean som gällde! Var där typ i 3 timmar (!) och även om vi hade massvis med presentcheckar som gällde på hela torp så hittade vi bara var sitt klädesplagg till nyår. Jag köpte oxå ett silvershampo, och mat men mer blev det inte på alla dom timmarna. Men det gör inget för då har vi ju massa kvar till nån annan gång..

På kvällen stannade vi till på en fest och pratade lite men gick sen hem och sov tidigt. Det tar på en att fira jul!

Igår var det ännu en lugn dag..sov och sen åkte vi upp till mamma i Dalsland. Fick mat och mös lite. Åkte hem på kvällen, i spöregn! Usch!

Tog ett besök förbi Amelie och träffade hennes nya kärlek Jörgen, innan det bar av till affären och hadelade lite gott till filmen vi skulle se. Var typ American pie eh..5? eller nåt. Den nyaste. Ganska kul men gick inte ens 1 minut mellan sex-skämten så.. ^^

Idag så har vi inte gjort nåt nästan, som vanligt. Ska bli hämtade kl 15.30 och åka till Thn och köra go cart innomhus. Fick det i julklapp av mamma å Björn så hela familjen typ..hm..8 pers ska köra..wee.

Ikväll blir det nog en lugn kväll själv. André ska ut med svåger och killarna så får väl hitta på nåt.. hoppas på att det går en kul film. Annars kan man ju alltid sova...


Nu kommer bilder!  Enjoy!


puss puss


image110


André och kusin


image111

Jag å sötis-Nelvin

image112

André as Jultomten

image113

I soffan med massa klappar

image114

Babe- Malin på Trägårn

image115

Bror och Nelvin busar

image116



Jag på Trägårn i jul-rött yey


image117

Älskling med sin svärmor... =)